ankara çankaya yıldız ege flora konutlarında satılık daire

ankara çankaya yıldız ege flora konutlarında satılık daire

İç Anadolu » Ankara » Çankaya
355.000₺
  • 355.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Çankaya
ankara çankaya yıldız ege flora konutlarında satılık daire
 
ankara çankaya yıldız ege flora konutlarında satılık daire ankara çankaya yıldız ege flora konutlarında satılık daire ankara çankaya yıldız ege flora konutlarında satılık daire ankara çankaya yıldız ege flora konutlarında satılık daire ankara çankaya yıldız ege flora konutlarında satılık daire ankara çankaya yıldız ege flora konutlarında satılık daire
Dairemiz 126m², 2+1 oda, 2 banyo, 2 balkondan oluşup 5.kattadır. Yatak odasında çelik kasalı vardır. 17.043 m² arazi üzerinde 14.500 m² yeşil alan ve3000 fidan bulunmakta. Asmolen döşeme, katlar arası ses yalıtım şilteleri, 3.2 mm kalınlıkta PVC tesisat malzemeleri, sinerji camlı pencereler ile ısı ve gürültü problemi olmayan bir ev. Mutfakta; LineaDekor mutfak, granit tezgâh, Franke ankastre seramik ocak, davlumbaz, çöp öğütücü; banyolarında ; fayans ve vinyl duvar kâğıdı, Huppe duş kabini, granit tezgâhlı Hilton dolaplar, gömme rezervuar. Kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terası, sauna ve buhar odası, fitness merkezi, tenis kortu ve çocuk bahçesi, yürüyüş alanları bulunmaktadır. Site güvenliği ve giriş kontrolü, Site çevresi, çocuk parkı, site girişi, otopark gibi site genel mekânlarını görebilecek, 24 saat aktif CCTV sistemiyle birlikte, güvenlik binasına ve her daire TV hattına bağlı görüntüleme sistemi, site ve blok girişiyle bağlantılı, sesli ve görüntülü intercom diafon sistemi.
  • #2423856
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.