amerikan cocker satılık yavruları

amerikan cocker satılık yavruları

İzmir / Güzelbahçe / Çelebi Mah.
1₺
 
American coccer yaş 0-3 Aylık Çelebi Mah. Çelebi Mah. köpek ilanları American coccer Çelebi Mah. Çelebi Mah. köpek fiyatları köpek ilanlari Çelebi Mah.
Fazlasıyla dost canlısı bir ırk olan Amerikan Cocker Spanyel, hem güzel görüntüsü hem de insanlarla olan ilişkisi açısından eşsiz bir ırk.

Tarihi :

Spanyel köpeklerinin tamamında olduğu gibi, İspanya kökenli olan Amerikan Cocker Spaniel ırkının kökenleri 1800’lü yıllara dayanıyor. Bu yıllarda İspanya’da av ve ev köpeği olmak üzere iki farklı türde üretilen köpeklerden, ev köpeği olan kısma dahil olan bu ırk, ilerleyen yıllarda su ve kara spanyeli olarak da ikiye ayrıldı. Amerikan Cocker Spanyeli ise kuş avlama yetenekleri sayesinde, “avcı köpeği” manasına gelen “cocker” ismini almayı başardı.Amerikan Cocker Spanyelleri 1800’lü yılların sonundan itibaren tüm dünyada yayılmaya ve tanınmaya başladı. Kısa süre içerisinde halk arasında da popülerlik kazanan bu ırk, insanlar için oldukça iyi bir dost olmayı başardı.

Ağırlığı – Boyutları

Küçük boyutlarda olan Amerikan Cocker Spanyel köpekleri 13 kilogram ağırlığa ve 39 cm boya ulaşabiliyor.

Ortalama Yaşam Süresi

Bu ırkın ortalama yaşam süresi 15 yıl.

Karakteri:

Amerikan Cocker Spanyel köpekleri, belki de dünyanın en iyi korunan safkan ırklarından biri. Tarih boyunca üreticiler tarafından özel olarak ilgi gören ve araştırılan bu ırk, sürekli geliştirilerek üretilmiş. Bu özelliği sayesinde, türün karakteristik özellikleri korunmayı başarmış.

Sesli iletişim kurmaktan çok hoşlanan Amerikan Cocker Spaniel sık sık havlayabilir. Havada uçan kuşlara, etrafta sallanan iplere ve hiçbir şey yoksa bile boşluğa havlayabilen bu ırk sahibine zor anlar yaşatma potansiyeline sahip.

Oldukça nazik bir karaktere sahip olan bu köpekleri eğitirken sert davranmamaya özen gösterin. Dost canlısı ve nazik yapıları, sert davranılması halinde köpeğinizi strese sokabilir.

Bakımı:

Amerikan Cocker Spanyelleri apartman yaşantısına gayet uygun köpekler. Günlük olarak yarım saatlik bir yürüyüş onlar için yeterli gelecektir.

Kronik kulak enfeksiyonu sorununa sahip olmaları nedeniyle, düzenli olarak kulaklarını temizletmeniz ve veteriner kontrolünden geçirmeniz tavsiye edilmekte.

Çocuklarla Arası:

Amerikan Cocker Spanyellerinin popüler olmasındaki en önemli nedenlerden biri de çok iyi aile köpekleri olmaları. Dost canlısı, nazik ve sakin karakteri sayesinde, çocuklarla oldukça iyi geçinebiliyor.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

  • #4499074
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Güzelbahçe
  6. Çelebi Mah.
  • " ___Satılık Golden Retriever Yavrular ___"

    Golden yavrularımızın günü gelmiş sağlık uygulamaları veterinerimiz tarafından y ...

  • ANNE ALTINDAN BEBEK YÜZ SAFKAN GOLDEN RETRIEWER YAVRULARI

    MÜKEMMEL BEBEK YÜZ GOLDEN RETRIEWER YAVRULARI 🥝🐣🍭 Hoşdere cad 90/c yukarı ayr ...

  • mükemmel fransız yavrularımız

    fransız bulldog yavrularımız sütten kesilmiş mama yameğe başlamışlardır aşıları ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.