american cocker satılık yavruları

american cocker satılık yavruları

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Bursa
american cocker satılık yavruları
 
american cocker satılık yavruları american cocker satılık yavruları american cocker satılık yavruları american cocker satılık yavruları american cocker satılık yavruları american cocker satılık yavruları
Daha fazla bilgi almak içinveyatelefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. - PET AÇIKLAMASI - Bebeklerimiz safkan olup ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır. Görüntülü arama ile bebeklerimizi görebilir, seçebilirsiniz.Uzman veteriner hekimimizin gözetimi altında olan bebeklerimiz sağlık ve ırk garantilidir.Günü gelen uygulamarı yapılmış olup, sizlere AŞI KARNELERİ' ile teslim edilir.TÜRKİYE´NİN HER İLİNE BİR GÜN İÇERİSİNDE ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ OTOBÜS FİRMALARI İLE BULUNDUĞUNUZ İLE ÖZEL PET KUTUSUNDA BEBEĞİMİZ TESLİM EDİLİR. Bazı illere de elden teslim olanağımız bulunmaktadır. ( Bilgi alabilirsiniz ) SATIŞ SONRASI 7/24 DESTEK ALABİLİRSİNİZ. DİĞER TÜM IRKLARIMIZ ILE'de HIZMETİNİZDEYİZ. İNTERNET SİTELERİMİZDEN BİZİ TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. *GOOGLE: https://plus .google.com73/posts?hl=tr *YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCKV5tM6 5NXLGxkR2ade25aA/videos *BLOGGER: https: //www.blogger.com/blogger.g?blogID=#allp osts *FACEBOOK: https://www.facebook.com /Scoobypetlife *İNSTAGRAM: https://inst agram.com/scoobypetlife/ *************** **************************************** ** Oldukça neşeli, duygusal, çocuk dostu köpeklerdir.Sahiplerine karşı iyi huylu ve sadıktırlar.Apartmanlarda yaşayabilirler. Av esnasında ve evde cesur ve dayanıklıdırlar.Çocuklarla çok iyi geçinirler, onlarla oyun oynarken çocuk olurlar.İnsanlara karşı saygılıdırlar ancak iyi eğitim almamış olanları başına buyruk davranabilirler.Kuyruğunu devamlı sallayarak her zaman sevecen ve sıcakkanlı olduğunu belli eder.Zeki ve güvenilirdirler. Başka köpeklerle birlikte eğitiliyorsa onlar havlarken dikkatleri dağılabilir.Eğitimde garip davranışlardan ve laubalilikten kaçınılmalıdır. çünkü bu durumda kafası karışabilir ve istenen yanıtlar alınamayabilir sinirli davranışlar gösterebilir.Hem avda hem de evde gözüpek ve dayanıklıdır. Neşeli, tatlı ve hassastır. çocuklarla çok iyi geçinir ve onlarla sanki çocuk olur. İnsanlara karşı saygılı veCocker Köpek Özelliklerihürmetkar olmasına rağmen eğer iyi eğitilmezse laf dinlemez, başına buyruk olur. Kuyruğunu devamlı sallayarak her zaman sevecen ve canayakın olduğunu belli eder.Akıllı ve güvenilirdir. Genellikle tanıdık-yabancı ayırt etmeden insanların yanında herCocker Köpek Özelliklerizaman mutludur. Başka köpeklerle birlikte eğitiliyorsa onlar havlarken dikkatleri dağılabilir. Fakat buna rağmen rahat ve iyi bir eğitim alır. EğitimdeCocker Köpek Özelliklerigarip davranışlardan ve laubalilikten kaçınılmalıdır. çünkü bu durumda kafası karışabilir ve istenen yanıtlar alınamayabilir sinirli davranışlar gösterebilir.English Cocker Spaniel' in Amerika' ya ürülmesinden sonra geliştirilen bir ırktır. English Cocker Spaniel' den biraz daha küçüktür. Cocker ismi Woodcock (çulluk) dediğimizCocker Köpek Özelliklerikuştan gelmektedir. Eskiden kuş avında kullanılmıştır. Bugün daha çok arkadaş olarak ve şov amaçlı beslenmektedir.
  • #4196054
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.