altındağ arçelik servisi

altındağ arçelik servisi

Ankara / Çankaya / Kültür Mah.
 
altındağ arçelik servisi altındağ arçelik servisi altındağ arçelik servisi altındağ arçelik servisi altındağ arçelik servisi
229 10 41 – 229 10 42

Altındağ Arçelik Servisi,Altındağda Arçelik Servisi,Arçelik Altındağ Servisi,Arçelik Servisi Altındağ,Ankara Altındağda Arçelik Servisi,Altındağda Arçelik beyaz eşya Servisi,Altındağda Arçelik klima Servisi,Altındağda Arçelik kombi Servisi,Ankarada Arçelik Servisleri,Arçelik Ankara Servisleri

Altındağ Arçelik Servisi firmamızca Arçelik ürünlerinizin Servis,bakım ve onarımları Altındağda Arçelik Servisi mizce 1 yıl garantili olarak gerçekleştirilmektedir.

Arçelik Altındağ Servisinde ödemelerinizi nakit olarak yapabileceğiniz gibi,kapınızda kredi kartı ile de yapabilmektesiniz.

Arçelik Servisi Altındağ olarak mevcut bütün araçlarımız seyyar atölye konumunda olup arızalı olan Arçelik ürünleri için ihtiyaç duyulacak bütün Arçelik yedek parçaları mevcuttur.

Altındağda Arçelik Servisimizce Arçelik ürünlerinizin arızlarının % 97lik bir bölümü mahalinde giderilir.Onarımı uzun ve gürültülü olanlar ile teste tabi tutulacak olanlar Altındağda Arçelik beyaz eşya Servisi ne alınmak sureti ile en kısa zamanda tamir edilerek mağduriyete neden olmadan iade edilir.

Ankarada Arçelik Servisleri dendiğinde ilk sıralarda yer alan firmamız Altındağda Arçelik klima Servisi,Altındağda Arçelik kombi Servisi olarakta Arçelik Ankara Servisleri arasında haklı bir gururu barındırmaktadır.

Ankara Altındağ Arçelik Servisi olarak konusunda uzman ve tam yetkili Arçelik Altındağ Servis elemanlarımızca şikayetlerinizin anında giderilmesi için var gücümüzle çalışmaktayız.
  • #4482007
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Tamirciler, Teknik servis
  3. Ankara
  4. Çankaya
  5. Kültür Mah.
  • oset çatı ve izolasyon tamir, onarım ve bakım işleri...

    GARANTİLİ, GÜVENİLİR, KALİTELİ MALZEME İLE KALİTELİ İŞÇİLİK YAPTIĞIMIZ TÜM İŞLER ...

  • deniz araçları tamiri

    kıçtan içten takma motor,jetbot,jet ski bakım tamir,kışlama,ağır bakım sezon bak ...

  • ELEKTRİK ELEKTRONİK YAPI MARKET

    DOĞAN ELEKTRİK ELEKTRONİK YAPI MARKET Elektrik & Elektronik Uydu & Güvenlik Kam ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.