ALTIN ARAMA DEDEKTÖRÜ, GOLD FİNDER A3, YENİİ ÜRÜN, EKRANLI

ALTIN ARAMA DEDEKTÖRÜ, GOLD FİNDER A3, YENİİ ÜRÜN, EKRANLI

İstanbul / Üsküdar / Altunizade Mah.
3.250₺
 
ALTIN ARAMA DEDEKTÖRÜ, GOLD FİNDER A3, YENİİ ÜRÜN, EKRANLI ALTIN ARAMA DEDEKTÖRÜ, GOLD FİNDER A3, YENİİ ÜRÜN, EKRANLI ALTIN ARAMA DEDEKTÖRÜ, GOLD FİNDER A3, YENİİ ÜRÜN, EKRANLI ALTIN ARAMA DEDEKTÖRÜ, GOLD FİNDER A3, YENİİ ÜRÜN, EKRANLI ALTIN ARAMA DEDEKTÖRÜ, GOLD FİNDER A3, YENİİ ÜRÜN, EKRANLI ALTIN ARAMA DEDEKTÖRÜ, GOLD FİNDER A3, YENİİ ÜRÜN, EKRANLI ALTIN ARAMA DEDEKTÖRÜ, GOLD FİNDER A3, YENİİ ÜRÜN, EKRANLI ALTIN ARAMA DEDEKTÖRÜ, GOLD FİNDER A3, YENİİ ÜRÜN, EKRANLI ALTIN ARAMA DEDEKTÖRÜ, GOLD FİNDER A3, YENİİ ÜRÜN, EKRANLI ALTIN ARAMA DEDEKTÖRÜ, GOLD FİNDER A3, YENİİ ÜRÜN, EKRANLI
AZİZ DEDEKTÖR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNDE

1999 YILINDAN BERİ PROFOSYONEL HİZMET

ALTUNİZADE / ÜSKÜDAR / İSTANBUL

0532-170-34-54---0542-533-10- 10---0216-34-58-59

0532-747-19-17---054 2747-19-18---0216-342-58-59

A3 GOLD FİNDER 2023 İLERİ DEDEKTÖR TEKNOLOJİLERİ SERİSİ

A3 Gold Finder derin altın ve define arama dedektörü 2 Mt. net 4 Mt gerçek derinliklere sahiptir. Gold finder A3 2 Mt ile 4 Mt. derinliklerdeki altın objeleri bronz parçaları ve paraları gümüş para ve takıları toprak altında kayaların içine yapılmış oda mezarları tünelleri bulabilme özelliğine sahiptir. A3 Gold Finder Aziz Bilişim Teknolojileri çıkartmış olduğu 2023 Dedektör teknolojileri serilerinden biridir. Gold finder A3 yarı Android Renkli 4,7 inç TFF ekran özelligi ve ara yüz tasarımı 7.4 Volt 3400 ma şarj edilebilir batarya ile ful aktif kullanım süresi 12 saat duran aralıklarla kullanım süresi 24 saattir. Piyasadaki en iyi dedektör bataryalarından dahi 3 kat fazla kullanım imkanı sunmaktadır. Gold finder üstün donanım özellikleri ve fiyatıyla satın almanız için en iyi cihazdır. A3 Gold Finder 40x40 Derin arama başlığı sayesinde toprak altında bulduğu objeleri minerallerden etkilenmeden tespitlerini yapabilmektedir.

Altın ayrım özelliği ; Gold Finder A3 dedektör toprak ve kayaların içindeki işlenmiş altın parça takıları som altın kütlelerini ve parçalarını tespitlerini ve ayrımlarını yapabilmektedir. Gold finder A3 bulunan altın obje ve takıların tam merkezini bulabildiği gibi ne kadar çapında ve derinlikte olduğunu arayüz göstergesinde sağ barlar sarı renkte farklı ses tonunda bize bildirmektedir aynı anda yazıyla da altın yazarak 3 farklı özelliği bir arada bulundurmaktadır. Gold finder A3 dedektör bulunan obje ve parçaların ebat büyüklüğüne bağlı olarak uzun süre toprak altında kaldığında 2 Mt. net 4 Mt ye kadar derinlerden tespit yapabilme özelliğine yüksek oranda sahiptir.

değerli.jpg

Değerli metal ayrım özelliği ; Gold Finder A3 toprak içerisinde yeni gömülmüş ya da uzun yıllar toprak altında kalmış takıları bronz, heykel ve paraların tespitini tahmini derinliğini 4 Mt ye kadar tespit yapabilme özelliğine sahiptir. Gold Finder A3 altın ve define arama dedektörü tespit yaptığı değerli metalleri ara yüz ekran göstergesinde farklı ses tonunda sağ barlar yeşil renk tonunda değerli yazarak size bildirmektedir. Gold finder A3aynı zamanda 2 farklı yan yana duran metalleri değersiz ve değerli olarak tespitlerini yapabilmektedir. Gold Finder A3 ileri 2023 Dedektör Teknoloji serisi olarak rakiplerinden hem fiyatı ile hem de özellikleri ile 2 adım ileride olduğunu göreceksiniz.

A3 Gold Finder altın arama dedektörü al metaller bölümünde toprak ve kayanın içinde tespit yaptığı metal objelerin değerli ya da değersiz olarak ayrımları ve tespitlerini yüksek oranda yapabilmektedir. Gold Finder A3dedektör değersiz demir türü metalleri sağ barlar kırmızı renkte farklı ses tonunda değersiz yazısı ekrana gelerek tespit yaptığınız metali 3 farklı şekilde size bildirmektedir. Aynı zamanda isterseniz cihaz ayarları bölümünden değersiz metalleri kapatarak sadece altın ve değerli metal ve objeleri tespit etmeye ayarlayabilirsiniz.



A3 Gold Finder dedektörü toprak ve kayalara yapılmış mezar odalarını tünel girişleri kapalı kuyuları ve bunların içinde ki altın obje ve heykelleri değerli olan gümüş bronz para ve parçaların tespitini ve ayrımını yapabilmektedir. İleri 2023 Dedektör Teknolojisi olan Gold Finder A3 Dedektör aynı zamanda tespit yapılan oda,mezar ve kaya mezarlarının en ve boylarını da ne kadar çapında olduğunu ara yüz ekranındaki sol taraftaki ekran grafiklerinin mavi renkte renkli ve yazıyla boşluk yazarak anlamanızı sağlar. Gold Finder A3 rahat kullanımı boşlukları bulma konusunda ki net anlaşılır olması 7 den 70 e herkesin kullanabileceği ve anlayabileceği gelecek zamanın teknolojisidir.

Mineral Ayrım Özelliği ; A3 Gold Finder Dedektörü her türlü arazi şartlarında çalışabilme özelliğine sahiptir. Özellikle madenli ve mineralli topraklarda Gold Finder A3 altın dedektörü çok yüksek oranda çalışabilme yoğun maden ve mineralli kayaların mineral olduğunu 4,7 inç TFF renkli ekran ara yüzünde anlamanızı sağlayabilmektedir. A3 Gold Finder altın dedektörü yoğun maden ve mineralli bölgelerde zaman zaman biraz da olsa derinlik kaybına uğrayabilmektedir.

Hızlı Arama ; A3 Gold Finder diğer dünya dedektörlerinden ayıran özelliklerinden biri de fars bölümü yani hızlı arama hayatında hiç cihaz kullanmamış olan bir kişi dahi kullanabilmektedir. Hızlı arama özellikle adresine kargo ile cihaz alanların nasıl kullanabilirim ? düşüncesini ortadan kaldırmaktadır. A3 cihazı hızlı aramada tek tuşla ayrıma geçer herhangi bir ayara gerek kalmadan değersiz demir yapılarına karşı cihaz kendini otomatik kapatarak sadece değerli olan altın, tunç, gümüş ve karışım metal ve objeleri bulmanızı sağlar, böylece zaman kaybetmeden arama yapabilirsiniz.

Cihaz ayarları ; A3 Gold Finder derin arama dedektörü cihaz ayarları bölümünden zemin ayarı, hassasiyet ayarı, ses ayarı, ışık ayarı, değersiz aç-kapama, diller, derinlik ayarları, boşluk testi ve fabrika ayarlarına geri dönme ara yüzlerini bulabilir istediğiniz işlemi kendiniz kontrol ederek yapabilirsiniz.

Diller ; A3 Gold Finder altın ve define dedektörü 4,7 inç renkli TFF ekran özelliği sayesinde İngilizce, Arapça, Farsça, Almanca, Fransızca dillerinden istediğiniz dil seçeneğini yükletebilirsiniz. NOT : 10 adet yabancı dil yüklenmiş cihazlar için 3 gün önceden sipariş geçiniz.

A3 Gold Finder derin ayrımlı metal dedektörü toprak altında bulunan değerli altın objelerin, değerli parçaların, oda mezarların, tünel girişlerinin ve kuyuların ne kadar derinlikte olduğunu 4 metrelere kadar tespitlerini yaparak cihazın 4,7 inç TFF renkli ekran göstergesinden sizlere bildirmektedir. Gold Finder A3 dedektör derinlik hesaplama otomatik yaparken aynı zamanda toprak altındaki metalin yada boşlukların ne kadar en ve boyunda olduğunu anlamanızı da sağlamaktadır.

11- Yedek Parçalar , Belgeler Ve Hizmetleri

1-Yedek batarya sistemi 2- İçinde bölmeler olan özel 3- İstediğiniz zaman

cihazın içinde metal su geçirmez çantası sesi sadece sizin duymanız

verilmektedir. için kulaklık.

a ; Taşıma ile ilgili gerkeli b ; 2 yıl garanti belgesi c ; Kullanım kitapçığı kullanım

olan fatura ve kanuni ve 5 yıl sorunsuz videosu 20 saat telefon hizmeti.

maddeler içeren yazılar. parça garantisi.

d ; Adres siparişlerinde e; Mağaza ve f ; Mağazamızda 60 farklı dedektör

güvenli ptt kargo ile showroomlarımızda ücretsiz modellerinden istediğinizi test

alırken ödeme seçeneği eğitim ve deneme imkanı. ederek karşılaştırabilirsiniz.

AZİZ DEDEKTÖR BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ

0532-170-34-54---0542-5 33-10-10---0542-747-19-18

GOOGLE ARAMA MOTORUNA,www.azizdedektor.com YAZARAK

EN İYİ MARKALARI İNCELEYEBİLİRSİNİZ

20 YILLIK UZMANLIK TECRUBESİYLE

SİZİN BÖLGENİZE EN UYGUN YER ALTI RADARINI YADA DEDEKTÖRÜNÜ SİPARİŞ VEREBİLİR.PTT ÖDEMELİ KAPIDA KONTROLLÜ ALABİLİRSİNİZ

0532-170-34-54---05 42-533-10-10---0216-34-58-59---0542-747- 19-18

ALTUNİZADE / ÜSKÜDAR / İSTANBUL
  • #4414441
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Ürün, Mahsül pazarı
  3. İstanbul
  4. Üsküdar
  5. Altunizade Mah.
  • KESTANE BALI AYÇİÇEK BALI KARIŞIK BAL

    KESTANE AYÇİÇEK BALI KESTANE VE AYÇİÇEK KARIŞIK BAL TAMAMİYLE KENDİ İMALATIM DĞA ...

  • Gobek marul satilik 30 dekar

    30.10.2016 satilik hazir tane hesapi satilir dekar hesapi satilir ...

  • TOPTAN MİKROFİBER BEZ

    Toptan Mikrofiber Bez Satışlarımız bulunmaktadır. istenilen ölçülerde yapılabili ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.