alman kurdu yavruları satılık

alman kurdu yavruları satılık

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
 
Alman çoban kurdu ad_hayvan_kimlere_uygun köpek ilanlari Bademler Köyü Alman çoban kurdu Bademler Köyü Bademler Köyü Alman çoban kurdu ilanları
Alman Kurdu şu an dünya üzerindeki ırklar içerisinde en popüler köpek ırkıdır. Bu ırkın iri sayılacak cüssesine rağmen bu derece popüler olmasının nedenini fiziksel güzelliği ve mükemmele yakın karakter yapısına bağlayabiliriz. Fiziksel özelliklerde kulaklar dik, tüy yapısı parlak tercihen kızıl, badem şeklinde koyu gözler, vücuda oranlı iri bir kafa, geniş bir göğüs kafesi, uzun bir sağrı,bel hizasının aşağısında uzun bir kuyruk, uzun ve güçlü adımlara sahip olmalıdır.Bu aileci ve sosyal yapısının yanı sıra Alman Çoban Köpeği gayet güvenilir bir bekçi köpeğidir. İçgüdüsel bir alan koruma ve şahıs koruma özelliği vardır. Bu özelliği doğru bir eğitimle pekiştirilirse ortaya mükemmel bir koruma köpeği çıkar. Alman Kurdu diğer ırklardan üstün kılan en önemli özellik dengeli karakteridir. Sosyallik ile bekçilik özelliklerini bir terazinin iki kefesi olarak düşünebilirsiniz. Bunlardan biri arttığı zaman diğeri aynı oranda düşer. Mesela bir Rottweiler mükemmel bir bekçi köpeğidir ama çocuğunuzla yalnız bırakmaya çekinirsiniz. Diğer yandan bir Golden Retriever tam bir çocuk bakıcısıdır ama eve hırsız gelse koşup terlik getirir. Ama bir Alman Çobanı çocuğunuza karşı bir Golden kadar sevecen eve gelen bir hırsıza Rottweiler kadar sert olabilir. Bu arada unutmaması gereken bir konu bu özelliklerin sadece safkan Alman Çoban köpeğinde olmasıdır.Keskin ve ince zekalı, anlaşılması güç sezgilerle donanmış olan bu köpek ilk kez M.Ö. 700-600 yıllarında Yunanistan'daki bazı çömleklerin üzerinde görülmeye başlamış. M.Ö. 400'de ise Hollanda, Belçika, Fransa, Romanya ve Avusturya'da bu tip köpeklerin varlığı kanıtlanmıştır.
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

Yaşlılara uygun

  • #4490869
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • köpeğimi satmak istiyorum

    Ev tasiyacagm ve evimin bahcesi yok satmak zorunda kaldm ...

  • cane corso show kalite yavrular

    CANE CORSO YAVRULARI SECERELİ BABADAN MÜKEMMEL KALİTE YAVRULAR İLETİŞİ ...

  • golden retriever yavruları

    GOLDEN RETRİEVER YAVRULARI İLETİŞİM 0553 480 06 95 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.