alman kurdu alman çoban köpeği yavruları

alman kurdu alman çoban köpeği yavruları

İzmir / Urla / Bademler Köyü
1₺
  • 1₺
    İzmir / Urla / Bademler Köyü
  • Hayvanlar alemi / Evcil hayvanlar / Köpek ilanları

  • alman kurdu alman çoban köpeği yavruları
  • İlan no#4490272
  • Kimden Sahibinden
  • Irk Alman çoban kurdu
  • Yaşı 0-3 Aylık
  • Cinsiyet Dişi ve Erkek
 
Bademler Köyü köpek fiyatları köpek Alman çoban kurdu fiyatları Alman çoban kurdu Dişi ve Erkek köpek Alman çoban kurdu Dişi ve Erkek Bademler Köyü
Keskin ve ince zekalı, anlaşılması güç sezgilerle donanmış olan bu köpek ilk kez M.Ö. 700-600 yıllarında Yunanistan'daki bazı çömleklerin üzerinde görülmeye başlamış. M.Ö. 400'de ise Hollanda, Belçika, Fransa, Romanya ve Avusturya'da bu tip köpeklerin varlığı kanıtlanmıştır.

*Önceleri Güney Almanya'da Württenberg, Thuringia, Soxony ve Bavyera eyalellerindeki çiftliklerde çoban köpeği olarak, görev yaptıkları biliniyor. Ardından dünyanın dört bir yanına yayılarak tam anlamı ile uluslararası bir çoban köpeği olup çıkmıştır. Agresiv olmayan mizaç ona evlerin kapısını da açmış, evlerde çocukların yakın dostu olmuştur.

*Yüzbaşı Max Emil Eriedrich von Sepbanitz ile Arthıır Meyer ise bu köpeği ilk keşfedenlerdir. 1882'de Almanya'nın güney eyaletlerinden biri olan Hannover'de bir köpek Show'unda ilk kez görülen bu ırk, Von Stephanitz'in kalkışı ve 'Alman Çoban Köpeği' Birliği'nin 1899'da kurulması ile cins standardı belirlenip ırka resmiyet vermişlerdir. 1918 yılında Amerika'lı bir askerin Avrupa'dan Amerika'ya getirdiği 'Rintintin' adlı Alman Çoban Köpeği bütün dünyada izlenen bir filmde başrol oynayınca, bütün dengeleri alt-üst edip bak ettiği zirveye olurdu. Bu olağanüstü üne rağmen, 1.Dünya Savaşı'nın sonunda İngilizlerin Avrupa'da, Almanya'ya karşı yürüttükleri propaganda sonucu Alman Çoban Köpeği de gözden düştü. Çünkü, bu köpekler savaş yıllarında Alman ordusuna büyük yararlar sağlamışlardı. Ancak daha sonraları yeniden İngiltere'ye girebildi. İngilizler onu 'Alsace' bölgesinden dünyaya yayıldığını iddia ederek, ırkının 'Alsatian:' adı taşıdığını iddia eltiler. Böyle bir iddia doğru olmasa da 'Alsatian'ların da birer kurt kanı taşıdığı ve Almanya'dan gelmiş olabilecekleri bir gerçek. 1920'de bir dergi nedeni pek. belli olmayan bir sebeple Alman Çoban Köpeğini uzun süre karaladı. Bir süre onun geleceğini etkiler gibi olduysada karşı çıkışlarla bu önlendi. Ülkemizde veya çoğu ülkede 'Kurt'a, atasına çok benzediğinden olsa gerek hep ona 'Kurt Köpeği' dediler. Bugün Almanya'da yaklasık 100.000 üyesi olan "SV" adlı Agusburg kentinde birde kulüp kurmuşlar. İkinci vatanı sayılan İngiltere'de de yılda 10.000'leri bulan yeni katılımlarla, yeni yeni üyelerle 100.000'lerce üyeli dev kulüplere sahip.

*Günümüzde olağanüstü önemsenen German Shephard köpeğinin binlerce üreticisi bulunmaktadır. Ancak tüm üreticilerin sahip olmak istedikleri bazı önemli kanlar varki; bunlar ırkın mükemmelleridir. Örneğin Arminus, Wied Steiger, Wienerau, Tannenmeise, Hirschel, vom Hause Beck, Kirschental, Romeraw önemli German Sbepherd kanlarıdır.

*Kurt köpeklerinde ırka özgü önemli bir hastalık,kalça displazisi riskidir. Kalça displasma'sı (HIPDisplazi) denilen kalça çıkığı olasılığı Amerika'da %84'lerde, Almanya'da %60'lar civarındadır. Kalça çıkığı ihtimali olan köpekler asla çiftleştirilmezler. Böyle bir ihtimalle karşılaşmamak için alınacak köpeğin kalça filmleri çektirilerek emin olmak gerekir.

0534 688 3548 telefon numaramızdan veya Whatsappdan bilgi sahibi olabilirsiniz.

İNTERNET SİTELERİMİZDEN YAVRU FOTOĞRAF VE VİDEOLARI GÖREBİLİRSİNİZ.

**FACEBOOK:

https ://www.facebook.com/scoobydubidooscoobyp etlife/

**İNSTAGRAM:

https://instagra m.com/scoobypetlife/

**GOOGLE:

https:/ /plus.google.com/u/0/+ScoobyPetlifescoob ypetlife

**YOUTUBE:

https://www.youtub e.com/channel/UCKV5tM65NXLGxkR2ade25aA

**BLOGGER:

https://www.blogger.com/blog ger.g?blogID=3918443170833919146#allpost s
Sağlık durumu

Aşılı

Kimlere uygun

Aileye uygun

Çocuklara uygun

Daha önce hayvan bakanlara

Diğer hayvanlarla uyumlu

İlk hayvan bakacaklara

  • #4490272
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İzmir
  5. Urla
  6. Bademler Köyü
  • rottweiler rot yavruları

    Temel Özellikleri Rottweiler'ın iri ve güçlü bir bedeni vardır. Adaleli ve ...

  • husky sibirya kurdu yavruları

    *Siberian Husky Siberian HuskySibiryalı Husky güçlü yapılı bir köpektir. Yüzü ...

  • yorkshire terrier teacup yavruları

    *Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier tüm dünyada en yaygın beslenen oyuncak köp ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.