alan tarama cihazları alan tarama çubukları profesyonelciler için

alan tarama cihazları alan tarama çubukları profesyonelciler için

Marmara » İstanbul » Beyoğlu
500₺
  • 500₺
    Marmara » İstanbul » Beyoğlu
alan tarama cihazları alan tarama çubukları profesyonelciler için
 
alan tarama cihazları alan tarama çubukları profesyonelciler için alan tarama cihazları alan tarama çubukları profesyonelciler için alan tarama cihazları alan tarama çubukları profesyonelciler için alan tarama cihazları alan tarama çubukları profesyonelciler için
GOLDEN DREAM ALAN TARAMA ÇUBUĞU; VÜCUTTAKİ STATİK ENERJİYE GÖRE DEĞERLENDİRİLİR TEK ALYANSTA TOPRAĞIN BİR METRE ALTINDA AYNI TEPKİYİ VERİR. ÇUBUKLAR HER KAN GRUBUNDA KULLANILIR RULMANLI ÇUBUKLARLA HEDEFE HASSAS AYAR YAPILIR. KULLANMA KILAVUZUNDA İÇİNDEDİR. 1 METRE İLE 5 METRE DERİNLİK 1500 METRE KAREDE ALAN TARAR İÇİNDE İKİ ADET RULMAN BULUNUR HEDEFE GELDİĞİNDE ÇAPRAZ KONUMA GELİR, BELE TAKMA ELEKTRONİK APARATIYLA ALTIN, GÜMÜŞ, BOŞLUK AYRIMINI AYARLAYABİLİRSİNİZ. AYRIYETEN ARADIĞINIZ NESNEYİ HAZNESİNİN İÇİNE KOYUN ONA GİDER GÜMÜŞ VE ALTINDA ETKİLİ OLUCAKTIR. KRONOS MF 1500 ALAN TARAMA CİHAZI; Uzun Menzilli Alan Tarayıcıyı Sikke ve define avcıları başarılı bir şekilde kullanabilirler.Bu cihazla profesyonel define avcıları için mükemmel bir seçimdir.Altın, gümüş, bronz, boşluk, su, bakır aramalarında kullanılan bu tarayıcı ayrımlıdır. Üzerindeki anahtar vasıtasıyla altın, gümüş, bronz, boşluk, su, bakır arama seçimi yapılabilir. Böyle bir alan tarayıcıyla çalışmak araştırma süresini kısalttığı gibi daha fazla define bulunmasını da sağlar.Mf 1500 hazine dolusu para için yaklaşık 1km alan tarama yapar.Daha fazla miktarlı defineler için 15 metre derinliğe iner ayrıca derinlik tespiti yapabilirsiniz.Bu modeli seçtiğiniz için çok doğru bir karar verdiniz. Araştırmalarınızda bol şanslar dileriz. Teknik özellikleri Altın-Gümüş-Bronz-Boşluk-Su-Bakır kademeli ayar Analog gösterge Derinlik tesipiti yapabilme özelliğine sahip Türkçe kullanma kılavuzu 2 Yıl garanti TEKNOLİJİYİ ŞANSA BIRAKMAYIN ARAYIN POSTA ÖDEMELİ VEYA KARGOYLA GÖNDERELİM PEŞİN FİYATINA 9 TAKSİT İMKANI TEL: CEP: http://www.hedefdede ktor.com ÖNEMLİ UYARI;MALUM PİYASADA MERDİVEN ALTI DEDİĞİMİZ ŞAHISLAR TÜREMİŞTİR DÜKKANI YERİ YURDU BELLİ OLMAYAN SABİT HATI BULUNMAYAN SATICILAR VAR.BU ŞAHISLARA İTİBAR ETMEYİNİZ CİHAZI SATANA KADAR ABİCİM ABİCİM SATTIKTAN SONRADA ORTADAN KAYBOLUYORLAR.BU ŞAHISLAR DOLANDIRICIDIRLAR BİZ GÖNDERİLERİMİZİ GENELDE PTT ÖDEMELİ KONTROLLÜ VEYA K.KART İLE 9 TAKSİTLİ SİZ MÜŞTERİMİZİN İSTEĞİYLE HEDEF DEDEKTÖR FİRMAMIZDA ELDEN TESLİM ETMEKTEYİZ.ADRESİMİZ; YÜKSEK KALDIRIM CD.TERİM HAN NO:43 KARAKÖY-İSTANBUL ÜRÜNLERİMİZİN VİDEOSUNU SİTE ÜZERİNDEN SEYREDEBİLİRSİNİZ.
  • #4148849
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.