akşehirde kelepir fiyatına satılık daire

akşehirde kelepir fiyatına satılık daire

İç Anadolu » Konya » Akşehir
67.000₺
  • 67.000₺
    İç Anadolu » Konya » Akşehir
akşehirde kelepir fiyatına satılık daire
 
akşehirde kelepir fiyatına satılık daire akşehirde kelepir fiyatına satılık daire akşehirde kelepir fiyatına satılık daire akşehirde kelepir fiyatına satılık daire akşehirde kelepir fiyatına satılık daire akşehirde kelepir fiyatına satılık daire
Dairemiz 128m2 olup, zemin+3 katlıdır. 3 Oda 1 Salon Oda ve Salon Tabanı parke döşeli ve vernikli Pencereler Ahşap doğrama Mutfak dolabı full yapılı (Spot lambalı ve Aspratör takılı) Mutfak, Banyo, Wc ve Lavabo tabandan tavana kadar Fayans ve Kalebodurlu Çelik Kapılı Salon, Mutfak ve Yatak Odası Balkonlu Çocuk odası, Yatak Odası ve Banyo diğer odalardan tamamen bağımsız. Sabah Akşam güneş görür. Çatı izolasyonlu olduğu için Yazın serin, Kışında sıcak Kaloriferli, hiçbir ısınma problemi yok Yola cepheli, site içerisinde otoparkı mevcut Dairemize ait 10-12m2â lik bodrumu mevcut Kiracı yeni çıktığı için boş durumda (KÜÇÜK BİR PAZARLIK PAYI OLABİLİR) İrtibat Cep Tel:
  • #3148113
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.