akaylar besi çifliği holstrein buzalı inekler ve gebe düveler

akaylar besi çifliği holstrein buzalı inekler ve gebe düveler

Marmara » Bursa » Mustafakemalpaşa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Mustafakemalpaşa
akaylar besi çifliği holstrein buzalı inekler ve gebe düveler
 
akaylar besi çifliği holstrein buzalı inekler ve gebe düveler akaylar besi çifliği holstrein buzalı inekler ve gebe düveler akaylar besi çifliği holstrein buzalı inekler ve gebe düveler akaylar besi çifliği holstrein buzalı inekler ve gebe düveler akaylar besi çifliği holstrein buzalı inekler ve gebe düveler
50 Baş 1.Sınıf Holstein 1-2-3- buzalarını yapmış süt ineklerimiz Satılıktır. Sütçülüğün merkezi bursa'da bulunan Damızlık Çiftliğimizde satışa hazır durumda bölgenin 1.sınıf hayvanlarından özenle seçilmiş HOLSTEİN ineklerimiz siz değerli yatırımcılarımızın beğenisine satışa sunulmuştur. *arası buzalarını yapmış, * 1, 40 cm. ve üzeri cidago yüksekliğinde, *kg. canlı ağırlığında, * Uzman veteriner hekim kontrolünde, * Hastalıklardan ari, * Parazit, vitamin, mineral vss.. özel aşıları düzenli olarak yapılmış, * Şap ve Brucella aşıları tam, * T.C Türkvet kayıt sistemine kayıtlı DAMIZLIK SERTİFİKALI, * Tohumlama belgeleri ve pasaportları hazır, * Sevk belgeleri hazır, * Hayvanların sevkiyatı için Nakil araç temini, * Çiftliğimizde farklı süt verimlerine sahip toplam 50 baş muayar süt ineklerimiz mevcuttur. * HAYVANLARIMIZIN TAMAMI 2 ÇİFTLİĞİMİZDEDİR, 1.ÇİFTLİĞİMİZ BURSA / DOĞANCI KÖYÜNDE, 2.ÇİFTLİĞİMİZ BURSA / KARACABEY İLÇESİNDEDİR... BAŞKA ŞUBEMİZ ve TEMSİLCİMİZ YOKTUR Fotoğrafların tamamı çiftliğimizdeki hayvanlarımıza aiittir, fotoların telif hakkı AKAYLAR TARIM HAYVANCILIK Çiftliğine aittir. Sn. Yatırımcılar, Unutmayınki! telefon ile; yatırım yapacağınız hayvanları ve alış-veriş yapacağınız kişiyi ve işletmesini görmeden yatırım yapılamaz, fikir sahibi olunamaz, pazarlık yapılamaz. Lütfen yatırım yapmadan önce hayvanlarımızı, tesisimizi ve bizleri ziyaret ediniz. Müracaat ve Detaylı Bilgi için: AKAYLAR TARIM ve HAYVANCILIK BESİ ÇİFLİĞİ ÇİFTLİĞİ BURSA'nın ve BÖLGENİN EN NADİDE DAMIZLIK SÜT İNEĞİ ÇİFTLİĞİ. Bölgemizi ziyarete gelince göreceksiniz.
  • #3985079
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.