Hobi Kursu Arayanlar

Hobi Kursu Arayanlar

Akdeniz » Adana » Seyhan
1.500₺
  • 1.500₺
    Akdeniz » Adana » Seyhan
  • Özel ders / Sanat dersleri

  • Hobi Kursu Arayanlar
  • İlan no#2276849
  • İlan tarihi 12 Aralık 2023
  • Ders yeri Öğrenci veya öğretmen evi
  • Ders veren Bay
Hobi Kursu Arayanlar
 
Hobi Kursu Arayanlar Hobi Kursu Arayanlar Hobi Kursu Arayanlar Hobi Kursu Arayanlar Hobi Kursu Arayanlar Hobi Kursu Arayanlar Hobi Kursu Arayanlar Hobi Kursu Arayanlar Hobi Kursu Arayanlar Hobi Kursu Arayanlar
Sevgili Arkadaşlar,

Anadolu Güzel Sanatlar Merkezi Resim Kursu olarak 1989 dan beri Adana’da hizmet vermekteyiz.

Hizmet alanlarımız aşağıda belirtilmiştir.

GSF (Güzel Sanatlar Fakültesi) Hazırlık Resim Kursları (Lise 9-10-11-12 ve mezun olan her yaş grubu için)

Güzel Sanatlar Lisesi Hazırlık Resim Kursları (İlköğretim 6-7-8. sınıflar)

Çocuk Grubu Resim Kursları (5-13 yaş grubu )

Yaz sezonu çocuk grupları (07-16 Yaş)

Hobi Grubu Resim Kursları (14 ve üzeri yaş grubu )

Hobi Grubu Fotoğrafçılık Kursları (14 ve üzeri yaş grubu)

Hobi Stilistlik Kursları (14 ve üzeri yaş grubu)

Hobi Tezhip ve Hat Kursları (14 ve üzeri yaş grubu)

Photoshop Kursları (14 ve üzeri yaş grubu)

Bu gruplarımızın içeriği hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse;

1-GSF (Güzel Sanatlar Fakültesi) Hazırlık Resim Kursları. GSF hazırlık kurslarımız her yıl Ekim-Ağustos ayları içerisinde sürer. Sezon içerisinde de kayıtlarımız devam eder.

Türkiye genelinde bünyesinde GSF olan tüm üniversiteler Ağustos ve Eylül ayları içerisinde, kendi belirledikleri tarihlerde, özel yetenek sınavlarını yaparlar. Yani öğrenciler aynı yıl birden fazla üniversitenin özel yetenek sınavına girerek kazanma şansını arttırabilir.1.basamak sınavında herhangi bir bölümden barajı aşmaktır.

Öğrenci alanı dışında bile olsa en yüksek puan aldığı SÖZ.-TM.-SAY. Alanlarından herhangi biriyle sınav başvurusunu yapabilir.

Tüm üniversitelerin sınav bilgileri kursumuz tarafından öğrencilerimize bildirilmektedir. Sınav aşamasında da öğrencilerimizin yanındayız Adana dışında sınava girecek kursiyerlerimiz için araba ve yurt ayarlanıp öğretmenlerimizle birlikte sınava gidilir. Amacımız kursiyerleri bu sınavlara en donanımlı şekilde hazırlamaktır.

Ayrıca ücretsiz olarak tüm GSF hazırlık grubu öğrencilerimize iki ay süresince haftada 2 saat Fotoğraf dersi verilmektedir.

Sezon içinde tüm kursiyerlerimiz, Eylül ayı ortalarında da GSF’ni Ve GS Lisesini kazanan kursiyerlerimizin sergisi yapılır.

2-Hobi Grubu Resim Kurslarımız: Hobi gruplarımız 14 ve daha büyük yaştaki tüm resim severlere açıktır. Hafta içi ve hafta sonu gruplarımızda mevcuttur. Kursiyer arkadaşlarımız temel teknik bilgileri aldıktan sonra karakalem, yağlıboya, guaj boya, suluboya veya kuru boya tekniklerinden istedikleri alanda tedaylı bilgi alırlar. İsterlerse tüm teknikleri öğrenirler.

Her yılın Mayıs ayında Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Fuayesinde sergimizi açarak yapılan çalışmaları halkımızın beğenisine sunarız. Hobi gruplarımız yılın 12 ayı süresince devam eder, aylık veya dönemlik kayıt yapılabilir.

3-Çocuk Gruplarımız: Sezon içerisinde 01 Eylül -30 Mayıs tarihleri arasında, cumartesi günleri 10.00 - 12.00 saatlerinde resim dersleri devam eder.Ders içeriklerinde boya teknikleri, ebru, kolaj, tual çalışmaları, cam boyama, alüminyum folyo üzerine resim çalışmaları... gezi ve sergi gibi faaliyetlerimiz olacaktır.

Çocuklar bu sayede hem çeşitli tekniklerle resim yapmayı öğreniyorlar hem de yeni arkadaşalar edinerek, grup çalışmaları yaparak sosyalleşme açısından da olumlu gelişimler gösteriyorlar.
  • #2276849
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Özel ders
  2. Sanat dersleri
  • ANTALYADA RESİM KURSU, RESİM KURSLARI, RESİM DERSİ

    NİLÜFER SANAT EVİ Nilüfer Resim Atölyesinde çocuklara ve yetişkinlere toplu resi ...

  • ANTALYA GÜZEL SANATLARA HAZIRLIK RESİM KURSU-MERAL TAT RESİM ATÖLYESİ

    ANADOLU GÜZEL SANATLAR LİSELERİ, EĞİTİM FAKÜLTESİ RESİM BÖLÜMLERİ, GÜZEL SANATLA ...

  • EVRENSEL SAHNE SANAT KIZILAY BALE KURSU

    MERKEZİMİZDE DEVLET OPERA VE BALESİ DANSÇILARI TARAFINDAN DERSLER VERİLMEKTEDİR. ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.