adana t plakası 4.000 tl ACIKLAMAYI OKUYUN

adana t plakası 4.000 tl ACIKLAMAYI OKUYUN

Akdeniz » Adana » Eskiistasyon
4.000₺
  • 4.000₺
    Akdeniz » Adana » Eskiistasyon
adana t plakası 4.000 tl ACIKLAMAYI OKUYUN
 
adana t plakası 4.000 tl ACIKLAMAYI OKUYUN adana t plakası 4.000 tl ACIKLAMAYI OKUYUN adana t plakası 4.000 tl ACIKLAMAYI OKUYUN
ADANA TURKIYENIN ÖNEMLI BÜYÜKSEHİRLERİNDENDİR...AMA HER SEHRİN KENDİNE HAS OZELLİKLERİ VE KULTURU VARDIR.. ADANADA HİC BİR ZAMAN TAKSİ PLAKALARI PARA ETMEMİŞTİR..ETMEZDE CÜNKÜ PARA KAZANAMIYORUZ..SON ZAMANLARDA TİCARİ TAKSİ PLAKALARINDA RANT SAGLADILAR..BUNDAN TAKSİCİ OLARAK BEN RAHATSIZIM..RANT İCİN SOYLEDİKLERİ YALANLARDA SUNLAR YOK DOLMUSLAR CARSIDAN KALAKACAK 25 YILDIR KALKACAK AMA KALKMADI...YOK OTELLER ACILIYOR YOK ADANA YA KUMARHANELER GELECEK...HAVAALANI ACILIYOR..OTOGAR KALKIYOR..100.000TL OLACAK....20.000TL OLACAK DİYEREK VATANDASI YALANLARLA KANDIRDILAR...BEN 30 YILLIK TAKSİCİYİM..HALEN OLACAK BEKLİYORUZ.. BASKA SEHİRLERDEN GELEREK BURADA PLAKA ALIP..YUKSEK FİYATLARDAN SATMAYA CALISTILAR VE SATTILARDA 3.000TL YE ALIP 15.000TL YE SATTILAR..CIKIP GİTTİLER SİMDİDE 5.000TL YE DÜŞTÜ ZARARI BENIM GIBI TAKSİCİLER GÖRDÜ.. ADANADA TAKSİ PLAKALARI 3.000TL 5.000 TL ARASINDA ALINIR SATILIR..VE 3060 ADET TAKSİ PLAKASI VARDIR..BUNLARIN SADECE 1.000 TANESİNDE ARABA VARDIR GERİ KALANI ASKIDA BEKLETİR..PARA KAZANSA ASKIDA BEKLETİRMİ TAKSİ KÜLTÜRÜ YOKTUR.HERKEZ DOLMUS OTOBÜS KULLANIR....İNSANLAR TAKSİYE BİNMEKTEN KORKAR.. TAKSİLER GÜNLÜK DURAK PARASI ÖDERLER..40TL..İLE 60TL ARASI İŞ YAPSIN YAPMASIN DURAK PARASI ÖDERLER..DURAKCILARA COGU TAKSİ SİFTAH YAPMADAN EVİNE GİDER BENİM GİBİ...TAKSİMETRELER PAHALIDIR CUNKU BURADA...ADAM DOLMUSA BİNSE 2 TL TAKSİYE BİNSE 15 TL SİZ OLSANIZ NE YAPARSINIZ.. BUNDAN SONRASI SİZE KALMIS İSTER ALIN İSTER ALMAYIN...SİZ ONCE GIDIN 1 HAFTA TAKSİCİLİK YAPINDA SONRA KARAR VERİN..
  • #3384604
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.