acil satılık hoştehin süt inekleri

acil satılık hoştehin süt inekleri

Marmara » Bursa » Karacabey
7.500₺
  • 7.500₺
    Marmara » Bursa » Karacabey
acil satılık hoştehin süt inekleri
 
acil satılık hoştehin süt inekleri acil satılık hoştehin süt inekleri acil satılık hoştehin süt inekleri acil satılık hoştehin süt inekleri acil satılık hoştehin süt inekleri acil satılık hoştehin süt inekleri
SELAM ARKADAŞLAR BEN DOĞAN GERÇEKTEN İYİ HAYVAN ALMAK İSTERSENİZ ELİMDE ÇOK KALİTELİ DÜZGÜN İNEKLERİM VAR. İNEKLERİMİN IRKLARI HAKİKİ HOŞTAİN SAF AMARİKANDIR. 1.2.BUZAĞILARINI YAPMIŞ ORTALAMA SÜT ORANLARI 28 İLA 35 LİTRE ARASIDIR. HAYVANLARIMIZIN SAĞLIK RAPORLARI VE PASAPORTLARI MEVCUTTUR. BESAHANEMİZDE SAĞILIP SIKILIP MAYAR BİR ŞEKİLDE VETERİNER KONTUROLÜ ALTINDA TEMİN EDİLİR. ŞUAN ELİMDE 15 ADET TAZE BUZAĞILI 10 ADET GEBE İNEKLERİMİZ VAR.İNEKÇİLİK ÇOK TECRUBE İSTEYEN BİR İŞTİR. EĞER DÜZGÜN KALİTELİ İYİ SÜTLÜ İNEK ALMAK İSTERSENİZ ..... TÜRKİYENİN HOLLANDASI SÜT DİYARI KARACABEY E SİZLERİ BEKLİYORUM DOĞAN..
  • #4161172
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.