acil ihtiyaçdan satılık çiftlik

acil ihtiyaçdan satılık çiftlik

Marmara » Kocaeli » Karamürsel
1.950.000₺
  • 1.950.000₺
    Marmara » Kocaeli » Karamürsel
acil ihtiyaçdan satılık çiftlik
 
acil ihtiyaçdan satılık çiftlik acil ihtiyaçdan satılık çiftlik acil ihtiyaçdan satılık çiftlik acil ihtiyaçdan satılık çiftlik acil ihtiyaçdan satılık çiftlik acil ihtiyaçdan satılık çiftlik
İSTANBUL’A 1 SAAT MESAFEDE OLAN DOĞAL YAŞAM ALANI Kocaeli İli Karamürsel ilçesi Avcıköyü’nde (Yalakdere Mevki)’de 142.000 m2 (142 dönüm) çok verimli toprağa sahip ormana sınır çiftlik arazisi. Her türlü tarıma ve hayvancılığa uygun, elektrik, su v.b. altyapıları hazır, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından doğal yaşam bölgesi olarak saptanan bölgenin bitişiğinde, doğa ve avcılık sporlarına, doğa turizmine çok uygun, hem İstanbul’a yakın hem de doğanın içinde olan bir konumdadır. Araziye bitişik olan ormanda mevcut olan doğal yaşam görülmeye değerdir. Doğal yaşamla ilgili her türlü rengin ve sesin ve de sessizliğin olduğu ister kişisel kullanım için isterse her türlü ekonomik faaliyette bulunulabilecek bir ortam.... Akçat ve Yalakdere mevkilerinin arasında, Karamürsel’e 11 Km. Topçular İskelesine 26 Km. uzaklıkta İstanbul’a 1 saat mesafede İçersinde 3, 5 katlı yeni inşa edilmiş villa 1 Adet Ahır; 120 Büyükbaşlık Sandviç panel, çelik Konstrüksiyon, Ateş tuğlasından yapılmış, otomatik sulama ve temizleme üniteli 1 Adet Ağıl; 400 küçükbaşlık ağıl. 1 adet samanlık 1 adet Silaj çukuru Arazinin içerisinden geçen dere üzerine kurulmuş su tutma barajı Sulama barajına bağlantılı olan 350 tonluk sulama havuzu Çalışır durumda bütün araziyi kapsayan sulama altyapı tesisatı 25 dönümlük damlama sulama sistemi 5 adet su kuyusu Mülkiyete ait özel elektrik trafosu ve tüm araziyi kapsayan elektrik sistemi 2 adet seyyar 4 koğuşlu yatakhane 1 adet büyük çalışanlar mutfağı ve tesisat deposu 1 adet makine parkı deposu 1500 adet şeftali ağacı Bitişikte 70 dönümlük ekstra alınabilir arazi 1 adet 4 çeker 0 traktör (New Holland) ve donanımları 50 adet ceviz ağacı Yeni dikilmiş yarı bodur 300 adet elma ve 300 adet kiraz ağacı 100 adet muhtelif meyve ağacı mevcuttur. İster tarımsal faaliyetler, ister hayvancılık, ister doğa sporları ve turizmi, isterse tarım ve hayvancılık ile ilgili turizm faaliyetlerinde (hobi bahçeleri, hayvan türleri v.b) bulunmak isteyenler için mükemmel bir konumdadır.Yukarıdaki konularla ilgili yurt içi ve yurt dışı projeler için çok uygundur.
  • #1955137
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.