acil devren kiralık.

acil devren kiralık.

Marmara » Kocaeli » Gölcük
10.500₺
  • 10.500₺
    Marmara » Kocaeli » Gölcük
acil devren kiralık.
 
acil devren kiralık. acil devren kiralık. acil devren kiralık. acil devren kiralık. acil devren kiralık. acil devren kiralık.
Dükkanın bütün evrakları tamdır.Yönetmelikte geçen bütün kriterlerden geçer almıştır.Alan kişi sadece üstüne alacak.Çekilişten kazandıgım green card sebebıyle usa' ya gideceğim acilen devredıyorum.Akvrayumlar üretim içinde kullanılabılıcek büyüklüktedir.Sumplı sistemden oluşmaktadır.sumplarla birlikte farklı ebatlarda 24 adettir.Aralara cam eklenerek bu rakam iki hatta üç katına çıkartılabilir.Köpek, kuş, akvrayum ve kemirgenlere ait malzemeler bulunmaktadır.2 adet show akvrayumuda vardır.Dükkanın arka tarafında 7m2 lık bir alan da lavabosu ve osmoz fıltresı vardır.Geniş alanı ıster yatmak ıcın ıster depo olarak kullanabılırsınız.Anahtarı bırakıp çıkacagım.Dükkan toplamda 60 m2 dir.VENÜSTÜS, YUNUS, İCE BLUE COBALT , Y, FRONTOSA , CALİCO, İCEMAN, P, ZEBRA , JOHANNİ, SAULOSİ, POLİT, AFRA COUBE, NEON SPOT , AFRA JALO REEF, AFRA HARA, AFRA LİONS COVE, KENYİ LOMBARDOİ, PENGASUS, AURATUS, PASLI, MÜCEVHER, ALBİNO SNOW P. , SARI P. , KIRMIZI GRUAMİ, MAVİ P. , ALMAN VE KİNG (YERLI) LEPİSTES , MOLLY , DEMASONİ, GAMBUSSİA AFFİNİS , GÜNEŞ LEVREĞİ, GÖKKUŞAĞI TETRA, MELEK, JAPON, NEON TETRA , DİSCUS(RED MELON YAVRU) 36 tür bulunmaktadır.yer .gölcük çarşıda vakıf bankın aradan gırdıkten sonra hacı irfanlar nalburun ordan sola yukarı dönuldugunde 50 metre ılerıde çocuk parkının karşısındadır.Kirası 600 tl dir.
  • #3826410
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.