aciiilll devren satılık faal pizzacı

aciiilll devren satılık faal pizzacı

Marmara » İstanbul » Kadıköy
40.000₺
  • 40.000₺
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
aciiilll devren satılık faal pizzacı
 
aciiilll devren satılık faal pizzacı aciiilll devren satılık faal pizzacı aciiilll devren satılık faal pizzacı aciiilll devren satılık faal pizzacı aciiilll devren satılık faal pizzacı aciiilll devren satılık faal pizzacı
140 m² doğalgaz(kombi) masa sayısı 9 kapasitesi 27 kişi Bütün makinalar sfır veGarantilidir. üç katlıdır. Marka Patenti bizdedir Franchising verme hakkıvar. Hıcbır seye dokunulmadan ve sadece devredilecektir!!! Acık alanıda bulunmaktadır! Sipariş sistemi + Hazir müşteri + beyaz esya + Firin+ komple mobilya + ic design hazır. Masrafsiz dükkan Kotrat da devir hakkibulunmaktadır! Coğrafi olarak kadıköyün en merkezi yerlerinden üç dersane arasında ve tam karşısında fem dersanesi solda semt polikinliği, sağımızda nufüs müdürlüğü yukarda vergi dairesi bulunmaktadır Dükkan kirası:900 TL Fall durumda yüksek cirolu Pizza dükkanı Aylık Cirosu ortalama:arası değişmekte Motorsikleti Bilgisayar sistemleri her şey yerli yerinde hiçbir eksiği yoktur alan kişi bismillah deyip dükkanı acıp işe başlayacaktır askerlikten dolayı satmaktayım yoksa bırakacak kimsem olsa satmayı asla düşünmem işinin başında duran olursa bunu aylık 30000 ne kadar cıkarabilir tamamen size bağlı gercekten düşünenler için kaçırılmayacak bir fırsat Azda olsa pazarlık payı vardır.
  • #2787459
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.