Ziraat İşletmesinden Satılık Kuzular

Ziraat İşletmesinden Satılık Kuzular

İç Anadolu » Eskişehir » Mihalıçcık
350₺
  • 350₺
    İç Anadolu » Eskişehir » Mihalıçcık
Ziraat İşletmesinden Satılık Kuzular
 
Ziraat İşletmesinden Satılık Kuzular Ziraat İşletmesinden Satılık Kuzular Ziraat İşletmesinden Satılık Kuzular Ziraat İşletmesinden Satılık Kuzular Ziraat İşletmesinden Satılık Kuzular Ziraat İşletmesinden Satılık Kuzular
İşletmemiz bünyesinde yetiştirilen ACIPAYAM ırkı koyunların 2014 yılı 2, dönem kuzuları satışa sunulmuştur. Toplamda erkek dişi karışık olmak üzere 170 adet kuzu satılacaktır. Kuzuların ortalama canlı agırlıkları 28 ile 42 kg arasında değişkendir. Bunun dışında 30 adet 25/28 kg arası kuzuda bulunmaktadır. Satışlarımıztarihi ve belirtilen sayı ile sınırlıdır. Kurbanlık yetiştiricilerine , adakcılara veya Genç damızlık Toplayan teiştiricilere oldukca uygundur Yetişme ve besi dönemi olarak önü açıktır. Not : Satışlarımız tamamen peşin olup vade , takas , çek veya senet kabul edilmemektedir. Alıcılar Tüm sürüyü görebilir.Satışımız tamamen toplu veya en az 25 adet olmak üzere yapılacaktır. Tüm yetiştiricilere bereketli günler diler, alıcısınada şimdiden hayırlı olmasını temenni ederiz.
  • #3903772
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.