York ve Lanc. Kırıkları, Gloster ve Malta Kanaryalar

York ve Lanc. Kırıkları, Gloster ve Malta Kanaryalar

Ege » Manisa » Karaköy
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Manisa » Karaköy
York ve Lanc. Kırıkları, Gloster ve Malta Kanaryalar
 
York ve Lanc. Kırıkları, Gloster ve Malta Kanaryalar York ve Lanc. Kırıkları, Gloster ve Malta Kanaryalar York ve Lanc. Kırıkları, Gloster ve Malta Kanaryalar York ve Lanc. Kırıkları, Gloster ve Malta Kanaryalar York ve Lanc. Kırıkları, Gloster ve Malta Kanaryalar York ve Lanc. Kırıkları, Gloster ve Malta Kanaryalar
York ve Lanc kırıkları (aralarında orjınallerde var) toplamda 9 adet; 5 adet sarı, 4 adet beyaz (içlerinde 1 sarı, birde beyaz tepeli var).Kuşlar 18-19 cm..3/4 adet dişi var.Hepsi 2012 doğumlu. 5 adet gloster kabak erkek, son derece vasıflılar. 4 ü yeşil 1 i ahraçlı. Yeşil Glosterlerden birinin 3.lük dercesi var. Bunun dışında yaklaşık 13 tanesi siyah beyaz, yaklaşık 14 tanesi ahraçlı ve sarı, 5 tanesi iri boy yeşil olmak üzere 32 adet malta cinsi kanarya. Hepsi bir verilecektir.
  • #3325222
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.