Yeşilin İçerisinde Uygun Fiyata Günlük-Haftalık-Aylık Kiralık Apart

Yeşilin İçerisinde Uygun Fiyata Günlük-Haftalık-Aylık Kiralık Apart

Karadeniz » Rize » Çamlıhemşin
35₺
  • 35₺
    Karadeniz » Rize » Çamlıhemşin
Yeşilin İçerisinde Uygun Fiyata Günlük-Haftalık-Aylık Kiralık Apart
 
Yeşilin İçerisinde Uygun Fiyata Günlük-Haftalık-Aylık Kiralık Apart Yeşilin İçerisinde Uygun Fiyata Günlük-Haftalık-Aylık Kiralık Apart Yeşilin İçerisinde Uygun Fiyata Günlük-Haftalık-Aylık Kiralık Apart Yeşilin İçerisinde Uygun Fiyata Günlük-Haftalık-Aylık Kiralık Apart Yeşilin İçerisinde Uygun Fiyata Günlük-Haftalık-Aylık Kiralık Apart Yeşilin İçerisinde Uygun Fiyata Günlük-Haftalık-Aylık Kiralık Apart
SANKİ CENNETTEN BİR KÖŞE ORGANİK ÇAY VE KİVİ BAHÇELERİ ARASINDA 1. ODA : 40 M2 4 YATAKLI 2. ODA : 30 M2 3 YATAKLI 3. ODA : 13 M2 2 YATAKLI MUTFAKTA HER TÜRLÜ ARAÇ GEREÇ GEREÇ, ÇAMAŞIR VE BULAŞIK MAKİNELERİ, FIRIN, 24 SAAT SICAK SU BULUNMAKTADIR. 1 ADET BANYO, 1 ADET WC VARDIR. SADECE ÖZEL EŞYALARINIZLA GELİP, HUZUR İÇİDE, BİR TATİL İÇİN RİZEYİ SEÇİN. YEŞİLİN HER TONU, DERE MANZARASI, KUŞ VE DERE SESİNDE UYUMAK İÇİN, ŞEHRİN TÜM STRESİNDEN VE GÜRÜLTÜSÜNDEN UZAKTA İSTERSENİZ 1 ODA, İSTERSENİZ TÜM KATI SİZE TAHSİS EDELİM. KİŞİ BAŞI 35 TL MÜSAİT GÜNLER İÇİN LÜTFEN REZERVASYON YAPTIRIN YEŞİLİN İÇERİSİNDE VE YEŞİLİN HER TONUNUN BULUNDUĞU, 1 GÜNDE 4 MEVSİMİ AYNI ANDA YAŞAMA ŞANSINIZ OLAN BU DOĞA HARIKASI YERDE KUŞ VE DERE SESİNDEN BAŞKA HİÇ BİR SESİN OLMADIĞI TABİRİ CAİZSE ŞU FANİ DÜNYANIN SAHTE CENNETİ DENİLECEK BİR TAİBATTA KAFA DİNLEMEK, STRESLERİNİZDEN TAMAMEN UZAKLAŞMAK, CİĞERLERİNİZE BOLBOL OKSİJEN DEPOLAMAK İSTİYORSANIZ SİZLERE RİZE ÇAMLIHEMŞİN, KONAKLAR MAHALLESİNDE, SAHİBİNDEN GÜNLÜK KİŞİ BAŞI 35 TL OLAN ORMANIN İÇİNDE, FIRTINA DERESİ MANZARALI, HUZUR DOLU, SAKİN, SESSİZ VE STRESSİZ BİR TATİL İŞTE BURADA DİYORUM. ÇAMLIHEMŞİN İLÇE MERKEZİNE 3 KM AYDER KAPLICALARINA 18 KM TOPLAM 10 KİŞİNİN KALABİLECEĞİ TAMAMI AHŞAP KAPLI TOPLAM 3 ODA, 2 WC DUŞAKABİN GENİŞ MUTFAK MUTFAKTA FIRIN, OCAK, BUZDOLABI, BULAŞIK MAKİNASI VE TÜM ARAÇ GEREÇLER. LÜTFEN ÖNCEDEN ARAYIP REZERVASYON YAPTIRINIZ.BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN TELLERİMİZ : LÜTFEN ÖNCEDEN ARAYIP REZERVASYON YAPTIRINIZ. EMAİL PASTACİ1971@MYNET.COM NOT : 3 GÜNDEN FAZLA OLAN KONAKLAMALARDA VE KALABALIK GRUPLARA İNDİRİM YAPILIR.0-6 YAŞ GRUBU ÇOCUKLARA ÜCRET ALINMAMAKTADIR.ŞU AN SHOW TV DE YAYINLANAN ERDAL ÖZYAĞCILAR VE DEMET AKBAĞIN BAŞRÖLLERDE OYNADIĞI SEVDALUK DİZİSİ BİZİM ORDA ÇEKİLMEKTEDİR.
  • #3751151
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.