Yeni Sezon SAMAN ve YONCA Balyası - TOZ SAMAN

Yeni Sezon SAMAN ve YONCA Balyası - TOZ SAMAN

Ege » Afyonkarahisar » Afyonkarahisar
100₺
  • 100₺
    Ege » Afyonkarahisar » Afyonkarahisar
Yeni Sezon SAMAN ve YONCA Balyası - TOZ SAMAN
 
Yeni Sezon SAMAN ve YONCA Balyası - TOZ SAMAN Yeni Sezon SAMAN ve YONCA Balyası - TOZ SAMAN Yeni Sezon SAMAN ve YONCA Balyası - TOZ SAMAN Yeni Sezon SAMAN ve YONCA Balyası - TOZ SAMAN Yeni Sezon SAMAN ve YONCA Balyası - TOZ SAMAN Yeni Sezon SAMAN ve YONCA Balyası - TOZ SAMAN
SELAM ALEYKUM 2016 YENİ HASATIMIZ Temmuz ayında başlıyor. ÜRÜNLERİMİZ KÜCÜK SAMAN BALYASI 24-26 KİLO BÜYÜK SAMAN BALYASIKİLO KÜÇÜK YONCA BALYASIKİLO BÜYÜK YONCA BALYASI 350 KİLO PRESLİ TOZ SAMAN 30 KİLO SİLAJKİLO KÜSPEKİLO TOPLU SİPARİŞLERİNİZİ ŞİMDİDEN VEREBİLİRSİNİZ. HER YIL OLDUĞU GİBİ GÜVENLİ BİR ALIŞVERİŞİNİZ İÇİN BİZİ TERCİH EDİN.TOPLU ALIMLARDA UYGUN FİYATIMIZ VARDIR. HAYIRLI BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLERİM... GÜVENTARIM VE HAYVANCILIK KAZIM KARAGÜVEN AFYONKARAHİSAR AYRINTILI BİLGİ İÇİN İRTİBAT : :
  • #4176998
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.