Yavru av köpeği.GRİFFON.(((Drahter)))

Yavru av köpeği.GRİFFON.(((Drahter)))

Marmara » İstanbul » Gaziosmanpaşa
500₺
Yavru av köpeği.GRİFFON.(((Drahter)))
 
Yavru av köpeği.GRİFFON.(((Drahter))) Yavru av köpeği.GRİFFON.(((Drahter))) Yavru av köpeği.GRİFFON.(((Drahter))) Yavru av köpeği.GRİFFON.(((Drahter))) Yavru av köpeği.GRİFFON.(((Drahter)))
Yer sorunum olduğundan vermek zorundayım .Yavrunun ilk aşısı yapıldı ;İç ve dış parazit tedavisi yapıldı çok sağlıklı bir yavru. Emre;;05422013751 05358796874 TARİHÇESİ : Hollandalı bir köpek yetiştiricisi tarafından, samur tazısı, setter, pointer ve spaniel ırkı köpeklerin çiftleştirilmesi ile 1870-1873 yılları arasında geliştirildi. ÖZELLİKLERİ : Yükseklik: (E) 55-60 cm., (D) 50-55 cm. Ağırlık: 23-27 kg. İri ve uzun bir başı, sakalları ve kalın kaşları bulunmaktadır. Gözleri iri, göz bebekleri mavi yada sarı, bakışları sakin ama canlıdır. Kulaklar: sarkık, boyun: uzun ve kırışıksız, Kuyruk: kesik ve yatay duruşlu, Bacaklar: güçlü ve kaslı, Tüyler: sert ve kabadır. KARAKTERİ : Canlı, zeki, hareketli ve duyguludur. KULLANIM ALANI : Olağanüstü gelişmiş bir koku alma duyusu vardır. Avda özellikle bıldırcın ve yaban tavşanı avında çok coşkuludur.
  • #1632746
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • 200 ytl leye 2 aylık golden alırnır izmit cevresi olur ama heryere teslim olsun

    golden arıorum 200 ytl ye msn adresım mert_mutay@hotmail.com izmit cevresi olsun ...

  • Sahibinden satılık Sibirya kurdu

    1 buçuk Aylık orjınal sbirya kurt köpeği(husky)dişi 4 tne yavru bakmakta bıraz ...

  • köpek istiyorum fakat bulamıyorum

    slm benim adım semih benim isteyim köpek beslemek amacıma bir türlü ulaşamıyorum ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.