Yatırımcılar için büyük fırsat

Yatırımcılar için büyük fırsat

İç Anadolu » Konya » Konya
1.400₺
  • 1.400₺
    İç Anadolu » Konya » Konya
Yatırımcılar için büyük fırsat
 
Yatırımcılar için büyük fırsat Yatırımcılar için büyük fırsat Yatırımcılar için büyük fırsat Yatırımcılar için büyük fırsat
Ereğli Zengende Satılık Tarlalar Konya Ereğli Zengen Yurdkay Emlak Bizim elimizde 35 dönümden başlayıp toplu 1000 dönüme kadar olmak üzere 2000 dönüm alternatifli müstakil tapulu tarlalar mevcuttur. Bu araziler E-90 kara yoluna cephe olanlar mevcut olmakla birlikte en uzak mesafe E-90 Ankara-Adana karayoluna 10km dir. stablize Yolu mevcut olup elektrik sorunu yok, yeraltı suyu bakımından oldukça zengindir. Bölgemiz de bodur elma bahçeleri başta olmak üzere tarım, hayvancılık ve güneş enerji yatırımları mevcut olup, bu yatırımlara oldukça uygun düz arazilerdir. Siz değerli yatırımcı kardeşlerimizi bekliyoruz. Tarlaların Fiyat aralığı 1000m2 sitl arasındadır. Saygılarımızla. YURDKAY Emlak adına Ahmet KAYNAK Tlf.(0505)
  • #3680165
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.