Yat tatili Katamaran yada Gulet tipi yatta

Yat tatili Katamaran yada Gulet tipi yatta

Ege » Muğla » Fethiye
12.500€
  • 12.500€
    Ege » Muğla » Fethiye
Yat tatili Katamaran yada Gulet tipi yatta
 
Yat tatili Katamaran yada Gulet tipi yatta Yat tatili Katamaran yada Gulet tipi yatta Yat tatili Katamaran yada Gulet tipi yatta Yat tatili Katamaran yada Gulet tipi yatta Yat tatili Katamaran yada Gulet tipi yatta Yat tatili Katamaran yada Gulet tipi yatta
Tatil Borsası Yat Club da 18 Yıllık senede 1 hafta 1 kabin devremülk katamaran üyeliğim ihtiyaçtan satılıktır.Eylül ayi ilk hafta sabit haftadir üyelik isteğe göre degistirme ücreti ödenerek değiştirilebilir.. Kabin için 100. euro iç değişim ücreti ödeyerek Temmuz-Ağustos aylarında da tatil yapma imkanı vardır. Firma üye memnuniyeti %100 e yakındır. Sadece üyelik sistemiyle çalıştığı için Delüks yatlarında (katamaran ve guletlerde) V.I.P. hizmet vermektedir. Fethiye , Kaş , Marmaris bölgelerinde 1 hafta mavi tur imkanı sağlamaktadır. Firma yatların giderlerini kendisi karşılamaktadır. Yatların marina kiraları, Marina su eve elektrik giderleri, Temizliği , hausekeeping ve bakımı giderleri, Rezervasyon, danışma, konuk hizmetleri , Yatın yıllık bakım onarım ve yürütülmesi giderleri, Yat mürettebatının( kaptan, miço ) yıllık maaşları ve personel sigorta primleri , Tur öncesi Translog işlemleri ve ücretleri, Yatın yakıt giderleri , Yatların Tüm vergileri ve sigortaları tatil borsası tarafından karşılanmaktadır.Üyeler yılda bir defa 230.Euro Yıllık bakım onarım ücreti ödemektedir. ve 1 haftalık Mavi turun keyfini çıkartmaktadırlar. Ayrıca Tesis RCI bünyesindedir. Dileyen Mavi tur yerine diğer dünya çapındaki RCI'a üye tesislerde kullanabilir. Ücrette pazarlik yapilabilir...Fiyat 12500 Avro (Euro) Not : 1-Istenirse Gulet ile degisim yapilabilir.. 2-Arac, Daire, Yazlik, Dükkan yada Arsa ile takas mümkündür.
  • #3404499
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.