YUMURTALI YAVRULU DAMIZLIKLIKLAR KOPLE URETIM KAFESLERI

YUMURTALI YAVRULU DAMIZLIKLIKLAR KOPLE URETIM KAFESLERI

Marmara » İstanbul » Beyoğlu
1.600₺
  • 1.600₺
    Marmara » İstanbul » Beyoğlu
YUMURTALI YAVRULU DAMIZLIKLIKLAR KOPLE URETIM KAFESLERI
 
YUMURTALI YAVRULU DAMIZLIKLIKLAR KOPLE URETIM KAFESLERI YUMURTALI YAVRULU DAMIZLIKLIKLAR KOPLE URETIM KAFESLERI YUMURTALI YAVRULU DAMIZLIKLIKLAR KOPLE URETIM KAFESLERI YUMURTALI YAVRULU DAMIZLIKLIKLAR KOPLE URETIM KAFESLERI YUMURTALI YAVRULU DAMIZLIKLIKLAR KOPLE URETIM KAFESLERI YUMURTALI YAVRULU DAMIZLIKLIKLAR KOPLE URETIM KAFESLERI
20-25 adet damizlik cift ile birlikte 3 adet dortlu , bir adet 2li ve 1 adet salma komple satliktir. Akilli yemlikler suluklar tunekler mamaliklar vs.. Tum aksesuarlariyla birliklte hobi olarak besliyordum iş yoğunluğu sebebi ile elden çıkartıyorum yavru makinesi kuslar alan pisman olmaz pAzarlık var sormak istediginiz bisi olursa arayin. Not: salmalar hesaba vurulduğunda 200 ila 100 liraya denk geliyor damızlık çiftler ise tanesi 30 liralara geliyor diğer akıllı yemlik suluk mamalık tüm aksesuarları ise bedavaya geliyor , acil elden çıkartmak adına fiyat çok uygun tutuldu , normal bir kafes 100 liralara satılıyo damızlık çiftler ise 100 ila 200 arası gidiyo ona göre hesap edin kafesler 100 liralardan ciftler 60liralara geliyo alacak kişiye hayırlı olsun..
  • #4061811
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.