YORUM İSTANBUL'da Günlük Kiralık Daireler

YORUM İSTANBUL'da Günlük Kiralık Daireler

Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
170₺
  • 170₺
    Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
YORUM İSTANBUL'da Günlük Kiralık Daireler
 
YORUM İSTANBUL'da Günlük Kiralık Daireler YORUM İSTANBUL'da Günlük Kiralık Daireler YORUM İSTANBUL'da Günlük Kiralık Daireler
istanbul' un tam merkezinde, forum istanbul + ıkea ve praktiker ile komşu olabilme imkanı sunuyor. * metro ile ulaşımın kolaylıklarını göreceksiniz. * avrupanın en büyük alışveriş merkezi forum istanbul'a, praktiker'e ve ıkea'ya yürüyerek 1 dakika. kartaltepe metro istasyonu yürüyerek 2 dakika. * metro ile havalimalı, yıldız teknik üniversitesi davutpaşa kampüsü, esenler - otogar ve metrobüs'e kolay ulaşım. * atatürk havalimanı'na 20-25 dakika, yıldız teknik üniversitesi'ne 5-10 dakika, metrobüs hattına merter istasyonu aracılığıyla ulaşım 10 dakika. * e-5 ve e-6 karayollarına bağlantı yolları ile kolay ulaşım. * projenin hemen yanıbaşında 5 yıldızlı caprice otel inşaatı başlamıştır. * karşı cephesinde ora alışveriş ve eğlence merkezi hizmete açılmıştır. * karşı cephesinde holiday inn oteli hizmete girecektir. * konumu çok merkezidir. genel özellikler; * açık ve kapalı yüzme havuzları, * havuzlara ve sosyal alanlara hizmet verecek cafe ve bistro, * açık ve kapalı spor salonları, * fitness salonu, sauna, gölet ve botanik bahçesi, * oyun salonları ve çocuk bahçeleri, * basketbol ve tenis sahaları, * mini futbol sahası, bisiklet ve koşu parkurları, * 16.500 m2 yeşil alan, * siemens marka ankastre ocak, davlumbaz ve bulaşık makinesi, * tüm dolaplar eurodekor, * klima altyapısı, kablo tv ve dijital yayın altyapısı, * kapalı alanlarda duman ve gaz dedektörleri, * yangın söndürme sistemleri, * 24 saat profesyonel güvenlik ekibi, * kameralı güvenlik sistemi, * dış cephe mantolama, * özel depo alanı, * daire numarasına tanımlı bir araçlık kapalı otopark alanıi * ana giriş ve bina girişlerinde görüntülü görüşme sağlayan sistem, * 600 araçlık kapalı otopark ve 53 araçlık misafir otoparkı. avrupa'nın en büyük alışveriş merkezi ' forum istanbul'un hemen yanında hayata geçirilen yorum istanbul 'yorum inşaat a.ş. ve turkmall'güç birliği ile modern kent yaşamını, mimari estetiği, konforu, sosyal yaşamı ve huzuru, kısacası hayatın yeniden yorumlandığı bu büyük proje siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. 54 bin 500 metrekare kapalı alana, 52 bin metrekare konut alanına ve 16 bin 500 metrekare yeşil alana sahip. yorum istanbul projesi 5 blok halinde yükseliyor. projede bloklar 6, 9, 14 ve 18 katlı olarak yapıldı. yorum istanbul'da alanları 62 ile 65 metrekare arasında değişen 1+1 daireler, alanları 86 ile 119 metrekare arasında değişen 2+1 daireler, alanları 128 metrekare olan 3+1 daireler bulunan projede toplam konut sayısı 558 olarak belirlenmiştir. projenin arsa alanı ise 21 bin metrekare olarak belirlendi. yorum istanbul'un sosyal alanlarında 450 metrekarelik yürüyüş, koşu ve bisiklet parkurundan, açık kapalı yüzme havuzundan buhar odasına basketbol sahasına bir aktivite alanı yer alıyor. otobandan siteye giriş-çıkış olması kesintisiz ulaşım açısından çok önemli. şehiriçi trafiğinden yalıtılmış bir lokasyonda bulunması, metro hattına yürüyüş mesafesinde olması çalışan aktif insanlar için çok önemli bir katma değer.
  • #3544207
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.