YORESEL EV YAPIMI PNACAR (KOCABAŞ) PEKMEZİ.

YORESEL EV YAPIMI PNACAR (KOCABAŞ) PEKMEZİ.

Karadeniz » Amasya » Merzifon
10₺
  • 10₺
    Karadeniz » Amasya » Merzifon
YORESEL EV YAPIMI PNACAR (KOCABAŞ) PEKMEZİ.
 
YORESEL EV YAPIMI PNACAR (KOCABAŞ) PEKMEZİ. YORESEL EV YAPIMI PNACAR (KOCABAŞ) PEKMEZİ. YORESEL EV YAPIMI PNACAR (KOCABAŞ) PEKMEZİ. YORESEL EV YAPIMI PNACAR (KOCABAŞ) PEKMEZİ.
EV YAPIMI PANCAR (KOCABAŞ) PEKMEZİ. Biz Amasyaââ¬â"¢da tamamen doğal şartlarda yöresel ev yapımı Pancar Pekmezi (Kocabaş Pekmezi) imalatı yapıyoruz. Ürünümüz Amasyaââ¬â"¢da yüzyıllardır bilinen ve uygulanan yöresel tat ve kıvamda ev yapımı tarzında odun ateşiyle yapılmaktadır. Pekmezimizin yöresel adı Kocabaş Pekmezidir. Pekmezimizde şeker veya başka hiçbir katkı maddesi yoktur, tadı tamamen kendi doğal tadıdır. Pekmezimizi temin etmek için iletişim adresleri aşağıda sunulmuştur. Kargo ücreti alıcıya aittir. Yılmaz DEMİR amasyayoresel@hotmail.com PANCAR PEKMEZİNİN İNSAN SAĞLIĞI AÇISINDAN FAYDALARI * Her türlü gribal enfeksiyonlar ile kış hastalıklarına karşı vücut direncinin artmasında çok etkilidir. * Özellikle zayıflık ve halsizlikten yakınan kişiler için müthiş bir dopingââ¬â"¢dir. * Vücut performansını arttırıcı, kuvvet verici ve besleyicidir. * Bilinen en iyi demir kaynağıdır. * Çok güçlü bir kan yapıcıdır. * İştah açıcıdır. * Hazmı kolaylaştırır. * Yüksek tansiyona iyi gelir. * Kemik iliğini harekete geçirir. * Karaciğerin düzenli bir şekilde çalışmasını sağlar. * Karaciğerden toksit attırdığı için cilt hastalıklarına çok iyi gelir. * Mide ve bağırsakları güçlendirir. * Böbrekleri düzenli ve hızlı çalıştırır. * Mide ağrıları ve ekşimeyi önler. * Sinirleri yatıştırır. * 1 Kaşık pekmez günlük demir, kalsiyum, potasyum ve magnezyum ihtiyacınızı karşılar. * Mineral miktarının fazla olması nedeniyle hamile ve çocuk emziren kadınların beslenmesinde çok önemli bir besin kaynağıdır. (Özellikle Avrupanın birçok ülkesinde sporculara müsabaka veya yarışma öncesi doğal bir doping olduğu için pancar suyu içirilmekte veya pekmezi yedirilmektedir.)
  • #3211088
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.