YAVRU CENNET VE SEVDA PAPAĞANI

YAVRU CENNET VE SEVDA PAPAĞANI

Marmara » İstanbul » Eyüp
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Eyüp
YAVRU CENNET VE SEVDA PAPAĞANI
 
YAVRU CENNET VE SEVDA PAPAĞANI YAVRU CENNET VE SEVDA PAPAĞANI YAVRU CENNET VE SEVDA PAPAĞANI YAVRU CENNET VE SEVDA PAPAĞANI YAVRU CENNET VE SEVDA PAPAĞANI YAVRU CENNET VE SEVDA PAPAĞANI
KENDİ DAMIZLIKLARIMIN YAVRUSU OLAN YERLİ ÜRETİM HER RENK MEVCUT OLAN CENNET VE SEVDA PAPAĞAN YAVRULARIM SATILIKTIR 45-50 GÜNLÜK OLUP YENİ YEME DÜŞMÜŞ RENKLENMİŞ TÜYLERİ YENİ ÇIKMIŞ YAVRULARDIR İSTEYEN ARKADAŞLARA ANNE BABALARINI YUMURTAYA YAVRUYA YATARKEN VEREBİLİRİM İSTANBULDA OLAN ARKADAŞLAR GELİP YAKINDAN GÖRÜŞ ALABİLİR ŞEHİR DIŞINDAN ALACAK ARKADAŞLARA İSE OTOBÜS FİRMASI İLE GÖNDERİM YAPILIR DAHA DETAYLI VİDEO RESİM İÇİN FACEBOOK ADRESİMDEN VEYA TELEFON NUMARAMDAN ULAŞABİLİRLER.. NOT: TÜRKİYE'NİN HER YERİNE SORUNSUZ YOLLANIR.. FACEBOOK ADRES : http://www.facebook.com/showjumbo İLETİŞİM :
  • #4158289
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.