YATIRIMIN HASI POLATLI'da SAHİBİNDEN İMAR VERİLEN ARAZİLER

YATIRIMIN HASI POLATLI'da SAHİBİNDEN İMAR VERİLEN ARAZİLER

İç Anadolu » Ankara » Polatlı
399.000₺
  • 399.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Polatlı
YATIRIMIN HASI POLATLI'da SAHİBİNDEN İMAR VERİLEN ARAZİLER
 
YATIRIMIN HASI POLATLI'da SAHİBİNDEN İMAR VERİLEN ARAZİLER YATIRIMIN HASI POLATLI'da SAHİBİNDEN İMAR VERİLEN ARAZİLER YATIRIMIN HASI POLATLI'da SAHİBİNDEN İMAR VERİLEN ARAZİLER
MERHABA, ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BAĞLANAN POLATLI İLÇESİ ŞABANÖZÜ MAHALLESİNDE İMAR VERİLEN ÖZELLİKLE TAVUK TESİSLERİNİN KURULDUĞU VE ÇEŞİTLİ TESİSLERİN KURULUM AŞAMASINDA OLDUĞU, ANKARA İZMİR OTOYOLU GÜZERGAHINDA YATIRIMLIK GÖZDE 4 PARSELDEN OLUŞAN ARAZİDİR. KADASTRO ÇALIŞMALARI YAPILMIŞ ADA NUMARALARI BELLİ OLMUŞTUR, ASFALT YOLA YAKINDIR. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN OLUMLU RAPOR ALIP TESİS KURULUMUNA İZİN VERİLEN ADALARDA BULUNMAKTADIRLAR. LÜTFEN ÇEVREDEKİ DEĞERİ DÜŞÜK ADALARLA KARIŞTIRMAYINIZ VE ŞU LİNKTEN İNCELEMENİZİ YAPINIZ http://www.csb.gov.tr/iller/ankara/inde x.php?Sayfa=duyuruliste. ARAZİLER TEK TAPUDUR, MİRAS DEĞİL, VERESELİ DEĞİL, HACİZİ İPOTEĞİ OLMAYAN ÇÖPSÜZ ÜZÜMDÜR...AYNI GÜN SATIŞI YAPILIR....GELİVER GİDİVER UĞRAŞIVER DERDİ YOKTUR, BÖYLE ARAZİ BULMAK ZOR, DÜMDÜZ EKİLİR BİÇİLİR KALİTELİ ARAZİDİR, İSTER EK BİÇ, İSTER ÇİFTLİK YAP, İSTER KIR EVİ YAP, İSTER YATIRIMLIK BEKLET AKMAZ KOKMAZ ESKİMEZ YANMAZ ÇALINMAZ YIKILMAZ ÇATLAMAZ PATLAMAZ DEĞERİ DÜŞMEZ VAR MI DAHA SAĞLAM RİSKSİZ YATIRIM? Parsel bilgileri şöyle; Polatlı Şabanözü -319 ada 216 parsel sazak mevkii - 319 ada 95 parsel kamışlı öz mevkii - 318 ada 236 parsel sazak mevkii- 361 ada 34 parsel alakır mevkii tamamı 37.168 m2. Değerinde daire ile takasa açıktır. Ciddi alıcıların telefonla irtibata geçmesi rica olunur.
  • #4173852
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.