YARI OTOMATİK TEK NOZULLU AKIŞKAN DOLUM MAKİNASI RYD-S 100

YARI OTOMATİK TEK NOZULLU AKIŞKAN DOLUM MAKİNASI RYD-S 100

İstanbul / Üsküdar / Ünalan Mah.
6.600₺
 
Ünalan Mah. satlık Alışverış ilan ver Ünalan Mah. Alışverış ilanları Ünalan Mah. Alışverış ilanı Ünalan Mah. Alışverış fiyatları Ünalan Mah. Alışverış ara Üsküdar Alışverış ucuz
GENEL ÖZELLİKLER

Yüzeyler

304 Paslanmaz

Güç Tüketimi

250 Watt

Enerji 220V / 50HZ







Makinanın Dolum Yapabileceği Ürün Çeşitleri:

İçme Suyu, Meyve Suyu, Limonata, Sporcu İçecekleri, Enerji İçecekleri, Turşu Suyu, Şalgam Suyu, Süt, Ayran, Sirke, Ayçiçek Yağı, Bitkisel Yağlar, Şampuan, Saç Bakım Yağı, Masaj Yağı.

Makina Teknik Özellikleri

Tip: Yarı Otomatik Akışkan Ürün Dolum Makinası

Model: RYD-S100

Çalışma Aralığı 5 -100 ml

Kapasite 10 - 30 Dolum / Dakika

Dolum Hassasiyeti ±%1

Giriş Voltajı 220V AC

Giriş Akımı 1A

Güç Tüketimi 10W

Hava Basıncı 0,4 - 0,6 MPa (4 - 6 Bar)

Ölçüler 115 * 49,5 * 44 cm

Ağırlık 27 KG

Çalışma Şekli Pedallı yada Otomatik

Metaryel Paslanmaz Çelik

Neden RYD-S?

Çünkü Renas RYD-S serisi sıvı dolum makinaları, bidondan, varilden, musluktan dolum, v.b. ilkel yöntemlere göre; Daha hijyenik, daha seri, daha hassastır ve daha az iscilik gerektirir. yaptıgınız dolumlar cok daha profösyoneldir.

Ne Fazlası Var?

Renas RYD-S serisi sıvı dolum makinalarını emsallerinden ayıran üstün özelliklerinden bazıları;

Kolay Temizlenebilir Flanslı Ferrule Sistemi

RYD-S baglantı yerlerinde bulunan, kolay temizlenebilir flanslı ferrule sistemi sayesinde,hiçbir anahtarveya teknik ekipman gerektirmeden ürüne temas eden yüzeylerbir birkaç dakika içerisinde sökülerek temizlenebilir. Bu sayede üretimlerinizde hijyen konusunda asla sıkıntı yasamassınız.

Anti Bakteriyel ContaVe Oringler.

RYD-S ürüne temas eden veya etmeyen noktalarda bulunan tümconta, oring, keçe gibi parçalarantibakteriyel silikon malzemeden üretilmistir, bu sayede ürüne temas eden noktalarda maksimum hijyen sartlarını saglayarak GMP sartlarına uygun üretim yapabilirsiniz.

Hassas dozajlama Mekanizması

RYD-S üzerinde bulunan ve 0,5 mm hatfe aralıklı hassas dozajlama kolu sayesinde tek makina ile birçok dolum aralıgında minimum sasma oranı ile çalısabilmeye olanak saglar. Siz dozajlama ayarını degistirmediginiz surece, herzaman aynı ölcüde çalısır.

Acil Durum Butonu

RYD-S üzerinde bulunan acil durum butonu sayesinde, makina hangi konumda olursa olsun, pistonu geriye alarak, makinayı güvenli bir konuma getirir. RYD - S 6331 sayılı is guvenligi yasasına uygun bir makinadır. Yasaya uygun hale getirmek için ekstra tadilat gerektirmez.

Hortumla EmisSistemi

RYD-S Depo veya tank tahliyelerine kelepce ile baglanarak, bidon, kova veya gügüm gibi kaynaklardan da daldirma yöntemi ile emis yapabilir. Ürünü makinanın agzina getirmek için ugrasmanizi gerektirmez.. Ilk emisi de kendisi yaparak vakit kaybınızı en aza inidirir.

Otomatik ve Manuel Modu

RYD-S Üretim hızınıza ve seklinize gore iki farklı modda çalısabilir. Makina ile birlikte ücretsiz verilen pedal switch sayesinde manuel modda yada otomatik modda zaman ayarlı olarak calistirabilirsiniz. Özellikle seri imalatlarınızda pedala basmanıza gerek kalmadan kendisi çalısır.

Damlamayı önleyici Nozul

RDY-S damlamayı önleyici nozul sistemi sayesinde, dolumdan sonra damlatma yapmaz bu sayede dolum yaptıgınız siseler asla kirlenmez, damlamadan kaynaklanan gramaj fireleri olusmaz..

Honlanmıs Urun Emis Pistonu

RYD-S emsallerinde bulunmayan honlanmis urun emis pistonu sayesinde, yuksek gramajlarda bile çok hassas dozajlama yaparak, dolum firesini minimuma indirir. Prüzsüz piston yüzeyi sayesinde piston keçeleri uzun çalısma ömrüne sahiptir. Emsalleri gibi kısa sürede piston keçesi bozmaz...

Dahili Sartlandırıcı ve Slide Valf

RDY-S de bulunan dahili sartlandırıcı sayesinde, hava tesisatında olusabilecek ve makinanın pnömatik sistemine zarar

verebilecek su ve pas gibi etkenlere karsı koruma altındadır. Makinanın hava girisinde bulunan slide valf sayesinde, ayri bir vanaya gerek kalmadan, makina ile isiniz bittiginde, sistemden havayi kesebilirsiniz.

Diğer Özellikler

Makina Gövdesi: Makina gövdesi ve tüm metal yüzeyler SUS 304 Paslanmaz çelikten imal edilmistir. Makina Tee, Kelepçe ve Flans bölümleri SUS 316 Paslanmaz Çelikten imal edilmistir.

Elektrik Sistemi: Makina gövdesi olusabilecek her türlü elektriksel tehlikeye karsı sasesinde bulunan topraklamasayesinde koruma altındadır.

Elektro Pnömatik Sistemi: RDY-S elektro pnömatik sistemi sayesinde daha hassas dozajlama yaparak, üretim firelerinizi minimuma indirir.

Opsiyonel Özellikler

1) RDY-S ihtiyacınıza göre, Ürüne temas eden yüzeyler SUS 316 veya daha farklı bir meteryalden üretilebilir.

2) RDY-S Yüksek ısıda doldurmanız gereken urunlere de çalısmaya uygun olarak uretilebilir.

3) Süt, ayran, v.b. hızlı dolumlarda köpüren ürünler için , imalat hızınızı arttırmak için, dolum sırasında yükselip,

alçalabilen sisteme entegre nozul eklenebilir.

4) Dolum Hatında kullanım gerektiren durumlarda sensör tetiklemeli olarak üretilebilir.

5) Istege baglı olarak dolum adedini gosteren sayıcı eklenebilir.



Doldurabilecegi Ürün Çesitleri



Örnegin: Meyve suyu, su, salgam, dusuk viskositede sampuan, sıvı sabun, camasır suyu, süt, sıvı yag ve madeni yag çesitlerinin tamamı, ilac ve surup cesitleri, tiner, sıvı boya cesitleri v.b gibi emise uygun , viskositesi dusuk tum sıvı cesitlerini doldurmaya uygundur. Boyar ve kalıcı tahribat yapan urunleriniz dısında urun numunenize deneme dolumu yapabiliriz.

Sıvı Örnekleri



RYD- S2 Çift NozulluDolum Makinası

RYD - S2, RYD - S serisinde bulunan tüm özelliklere ek olarak aynı anda iki urun bırden doldurmanıza imkan verir. Dilerseniz tek makina ile aynı anda iki farklı gramajda, iki farklı urun uretebilirsiniz. Iki adet makinanın donanımına sahip olmasına ragmen, fiyatı iki makinaya kıyasla, daha caziptir.

Üretim Bilgileri ve Termin

Üretim Bilgileri:

RYD - S Türkiye’de kendi tesislerimizde üretilmektedir. Firmamız RYD - S serisi sıvı dolum makinalarının standart dolum aralıklarındaki modellerini büyük ölçüde stoklu olarak çalısmaktadır. Karar verdikten sonra uzun bekleme süreleri ile vakit kaybetmeniz gerekmemektedir.

Özel Üretimler:

RDY-S standart dolum aralıkları dısında, ihtiyacınıza uygun farklı dolum aralıklarında üretilebilir. Standar dısı üretimlerde,

teslimat termini 5 ila 20 gün arasıdır. Dolum nozullarında bulunan dolum memeleri ihtiyacınıza uygun olarak farklı boyutlarda uretilebilir. 110V veya farklı voltajlarda çalısmanız gereken durumlarda, makina ihtiyacınıza uygun olarak uretilebilir.

Diğer Açıklamalar:

Ambalaj: Makinamız uzun mesafelere rahatlıkla sevk edilmeye uygun bir sekilde ambalajlanmaktadır.

Nakliye: Urununuzu anlasmalı oldugumuz kargo ile çok uygun fiyatlara sevk edebiliriz. Dilerseniz kendi anlasmaniz olan ambar yada kargo ile sevk edebiliriz.

Garanti: Makinamız fabrikasyon hatalara karsı 1 yıl süre ile garantilidir.
  • #3984212
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Dükkan, işletme, ofis eşyaları
  3. İstanbul
  4. Üsküdar
  5. Ünalan Mah.
  • YARI OTOMATİK YOĞUN ÜRÜN DOLUM MAKİNASI 10- 100 ML

    RYD-Y 100 Yarı Otomatik Yoğun Sıvı Dolum Makinası 5 - 100 ml GENEL ÖZELLİKLER ...

  • KAPAK KAPATMA MAKİNASI CYK-100

    CYK-100 - Sprey Kapak Kapatma Makinasının Genel Özellikleri CYK-100 yüksek hı ...

  • SATILIK BUHAR KAZANI

    FİRMAMIZDA HER ÇEŞİT BUHAR KAZANI MEVCUTTUR VE BUHAR KAZANLARINIZ DEGERİNDEN ALI ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.