YALOVA KAZİMİYE TOKİ DAİRE ARAÇLA TAKAS YAPILIR

YALOVA KAZİMİYE TOKİ DAİRE ARAÇLA TAKAS YAPILIR

Marmara » Yalova » Yalova
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Yalova » Yalova
YALOVA KAZİMİYE TOKİ DAİRE ARAÇLA TAKAS YAPILIR
 
YALOVA KAZİMİYE TOKİ DAİRE ARAÇLA TAKAS YAPILIR YALOVA KAZİMİYE TOKİ DAİRE ARAÇLA TAKAS YAPILIR YALOVA KAZİMİYE TOKİ DAİRE ARAÇLA TAKAS YAPILIR YALOVA KAZİMİYE TOKİ DAİRE ARAÇLA TAKAS YAPILIR
SIFIR DAİRE İSTEYENLERE KİRAYA VERİLMEDİ OTURULMADI RESİMLER ALINTI DEGİL DAİREME AİTTİR İLK SAHİBİ SİZ OLUN İSTENİLEN ÜCRET 35, 000 TL DİR YALOVA KAZIMİYE TOKİ EVLERİNDE SATILIK 3+1 SIFIR DAİRE YERLER LAMİNANT PARKE + ISLAK ZEMİN FAYANSTIR. KAPILAR AMERİKAN + PENCERELER PVC DOĞRAMADIR. BANYO TAVANA KADAR FAYANS YAPILIDIR BİNANIN ISITMA SİSTEMİ MERKEZİ SİSTEMDİR VE ISI YALITIMI VARDIR. KUZEY GÜNEY CEPHELİDİR. ÖN YÜZÜ GÜNEYE BAKMAKTADIR. BANKA ÖDEMELERİ DEVAM ETMAKTEDİR AYLIK TAKSİT : 667 TL. KALAN TAKSİT : 114 AY RESİMLER DAİREME AİTTİR ARAÇ TAKASI OLABİLİR. EVİM TOKİ DAİRESİDİR DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN LÜTFEN ARAYINIZ..!
  • #2973104
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.