WOUXUN KG-UV6D DUAL BAND AMATÖR EL TELSİZİ

WOUXUN KG-UV6D DUAL BAND AMATÖR EL TELSİZİ

Marmara » İstanbul » Maltepe
375₺
  • 375₺
    Marmara » İstanbul » Maltepe
WOUXUN KG-UV6D DUAL BAND AMATÖR EL TELSİZİ
 
WOUXUN KG-UV6D DUAL BAND AMATÖR EL TELSİZİ WOUXUN KG-UV6D DUAL BAND AMATÖR EL TELSİZİ WOUXUN KG-UV6D DUAL BAND AMATÖR EL TELSİZİ WOUXUN KG-UV6D DUAL BAND AMATÖR EL TELSİZİ
İLAN SÜREKLİ GÜNCELDİR... İLETİŞİM ADRESİNDEN YADA NUMARAMDAN ULAŞABİLİRSİNİZ VHF: 136-174MHz + UHF:MHz (RX/TX) WFM: 76-108 MHz (Radyo) Batarya: 1700mAH Li-Ion. Çıkış gücü: VHF 5W, UHF 4W, Hi-Low ayarlanabilir. Çalışma Modu: U-V/V-U/V-V/U-U şeklinde serbestçe ayarlanabilir SOS - Alarm Fonksiyonu DTMF Encoding Fonksiyonu CTCSS/DCS Scan (Digital/Analog) Parlak Ekran aydınlatması ve Fener aydınlatma Led'i VHF TX-UHF RX veya UHF TX-VHF RX olarak ayarlanabilir. İngilizce/Çince kanal bildirme sesi Dijital FM Radio Geniş/Dar Band seçimi (25khz/12.5khz) Öncelikli Kanal Tarama, Taramaya kanal ekleyebilme Yüksek/Alçak Güç Seçimi Kanal ismi gösterme 50 Grup CTSS/105 Grup DCS Step Frekansları :(5K/6.25K/10K/25K/50K/100K) Çoklu Tarama VOX (Eller serbest) Gönderme TX Süresi aşımı sesli ikaz TX başlama, bitiş Roger Beep Otomatik/Manuel Tuş kilidi Kablo ile 2 cıhaz arası PC ile klonlama Stopwatch Fonksiyonu Düşük Voltaj Sesli ikazı, Ekranda Batarya voltajı görüntüleme fonksiyonları Meşgul Kanal Kilitle İLETİŞİM:
  • #3237513
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.