WINCO NETWORK - Emlak Networküne Hala Katılmadınız mı?

WINCO NETWORK - Emlak Networküne Hala Katılmadınız mı?

Marmara » İstanbul » İstanbul
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » İstanbul
WINCO NETWORK - Emlak Networküne Hala Katılmadınız mı?
 
WINCO NETWORK - Emlak Networküne Hala Katılmadınız mı? WINCO NETWORK - Emlak Networküne Hala Katılmadınız mı? WINCO NETWORK - Emlak Networküne Hala Katılmadınız mı? WINCO NETWORK - Emlak Networküne Hala Katılmadınız mı? WINCO NETWORK - Emlak Networküne Hala Katılmadınız mı? WINCO NETWORK - Emlak Networküne Hala Katılmadınız mı?
WinCO NETWORK NASIL BİR SİSTEM ? Çevrenizde sohbet ederken, iş ortamında, arkadaş toplantılarında ya da farklı bir ortamda Size; Kiralık-Satılık daire arıyorum ya da dairemi satıyorum-kiraya veriyorum diyen birileri mutlaka olmuştur. Daire almak-satmak ya da kiralamak isteyen kişiler bunu söyledikten sonra alım-satım-kiralama işlemi yaptıklarında Size bir faydası oluyor mu? TABİİ Kİ HAYIR !!! Peki günümüzde insanların büyük çoğunluğunun bir ev sahibi olmak için mücadele verdiği ve sürekli bir Arz Talep ilişkisinin olduğu bir ortamda, Size söylenen Daire, İşyeri, Arsa, Bina, kısacası Gayrimenkulle ilgili her türlü alım-satım-kiralama talebini GELİRE DÖNÜŞTÜRMEK İSTERMİSİNİZ??? NASIL MI ??? Tabii ki WinCO Bağımsız Temsilcisi Olarak !!! WinCO sizlere sıfır risk, minimum maliyet ve maximum kazanç ile kendi işinizi kurma fırsatı veriyor. Size zaman ve mekan sınırlaması olmadan, ekonomik bağımsızlığınızı kazanabileceğiniz, iyi bir kariyer elde edebileceğiniz, sosyal aktiviteleri ile eğlenceli ve heyecanlı bir hayatın kapılarını açıyoruz. Burada yapmanız gereken öncelikle Temsilci olduktan sonra, ekibinizi oluşturmak ve çevrenizdeki Alım-Satım-Kiralama taleplerinizi WinCO'ya bildirmek. Daha sonra WinCO'da çalışan Müşteri Temsilcileri Sizin referansınızla yönlendirdiğiniz Alıcı ya da satıcı ile temasa geçerek Söz konusu kişilerle Alım- Satım-Kiralama işlemini gerçekleştirdiğinde direkt olarak Sizin hesabınıza Priminiz aktarılır. Ayrıca bu şekilde alt kademelerinizde bulunan Temsilcilerinizden Sisteme gelecek olan işlemlerden de Size primler yansır. Bu sayede çevrenizdeki insanlardan Size gelen bu talepleri değerlendirir ve hatırı sayılır bir gelir elde edersiniz. WinCO NETWORK Sistemi sayesinde Başlangıçta 5 alt kademeye kadar olan Temsilcilerinizin referans olarak gerçekleştirdikleri alım-satım-kiralama işlemlerinden de Ekip Cirosu Primi kazanırsınız. Bağımsız Temsilci; Gayrimenkul Danışmanı (Emlakçı) değildir. Bağımsız Temsilci sadece Alıcı ya da Satıcıyı WinCO'ya REFERANS yoluyla bildirir. Bu bildirim web sitemiz üzerinden kullanıcı adı ve şifresi girerek açılan, Bağımsız Temsilcinin kendine özel Backoffice'inden gerçekleştirilir. Alım - Satım - Kiralama işlemlerini WinCO Merkez Ofiste ve Franchise Ofislerde görevli Profesyonel Gayrimenkul Danışmanları ve WinCO Bölge Temsilcileri yapar. WinCO NETWORK SİSTEMİ'nde çeşitli kazanç kolları vardır. * SATIŞ PRİMLERİ * EKİP CİROSU PRİMLERİ * LİDERLİK SEVİYELERİ ve PRİMLERİ * KAMPANYALAR ve EXTRA PRİMLER DÜNYADA İLK DEFA UYGULANAN WINCO EMLAK NETWORKÜNDE HEMEN YERİNİZİ ALMAK İÇİN LİNKİ TIKLAYIN; http://www.winco-tr.com/kayit.asp
  • #4039132
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.