Van-Ankara melezi kedimizi sahiplendiriyoruz

Van-Ankara melezi kedimizi sahiplendiriyoruz

Marmara » İstanbul » Gaziosmanpaşa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Gaziosmanpaşa
Van-Ankara melezi kedimizi sahiplendiriyoruz
 
Van-Ankara melezi kedimizi sahiplendiriyoruz Van-Ankara melezi kedimizi sahiplendiriyoruz Van-Ankara melezi kedimizi sahiplendiriyoruz Van-Ankara melezi kedimizi sahiplendiriyoruz
Kedimiz kendi kedimizin yavrusudur. Evde doğdu ve bugüne kadar hiç dışarı çıkmadı. Tüm aşıları ve parazit tedavileri tamdır. Tüyleri yeni kesilmiştir. Bugüne kadar sadece Hills marka mama yedi. Sakin, söz dinleyen tam bir ev kedisidir. İki ay önce bebeğimiz olduğu için kedimizle eskisi kadar ilgilenemiyoruz ve güvenilir bir aileye vermek istiyoruz. Yeni aldığım yatağı, kapalı tuvalet kabı gibi temel ihtiyaçları beraberinde istenirse verilebilir. TEM Avrupa konutlarında oturmaktayız. Ankaradan sahiplenmek isteyen olursa getirebiliriz. Mesaj atarsanız hemen dönüş yapılacaktır.
  • #3970348
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.