VW golf 1.6 confortline full modifiye full müzik tesisatı

VW golf 1.6 confortline full modifiye full müzik tesisatı

Ege » Muğla » Fethiye
23.000₺
  • 23.000₺
    Ege » Muğla » Fethiye
VW golf 1.6 confortline full modifiye full müzik tesisatı
 
VW golf 1.6 confortline full modifiye full müzik tesisatı VW golf 1.6 confortline full modifiye full müzik tesisatı VW golf 1.6 confortline full modifiye full müzik tesisatı VW golf 1.6 confortline full modifiye full müzik tesisatı VW golf 1.6 confortline full modifiye full müzik tesisatı
ilk olarak aracı satmamın nedeni askere gidiyor olmamdır! hiçbir darbesi yoktur servis bakımlıdır. arabamba sunroof vardır, ön farlar magiccolor özel farlardır arka parklar magiccolor siyahtır ö kaput değiştirilmiştir uzun kaput var öndeki VW amblemi yoktur arka bagaz kapağındaki VW amblemide yoktur ek tamponlar ve marşpiyeller vardır aracta özel alçak helezon ve süspansiyon sistemi vardır. periyodik bakımdan 1 hafta önce çıktı. üzerinde full body kit tir 17 oz jantgoodyaer f1 gsd3 zr ultra hız serisi lastikler vardır lastikler 8 aylıktır, performans ve beygir gücünü arttıran komple remus eksoz vardır. müzik tesisatı olarak pioneer cd-mp3 çalar, 2 tane anfi vardır 4x400 2x300 watt 3 tane pioneer sub vardır 3x500. arka konsolda 4x150 mid 4x100 Tweeter 4 kapıda 150 watt lık mid ler ve Tweeterlar mevcuttur komple full tesisattır. arabam dört dörtlüktür hiçbir sorunu yoktur, ciddi olarak almayı düşünen arkadaşlar arasın lütfen. Adres : Muğla / Fethiye Cep :. Cep :ilk cep no ya ulaşamazsanız 2. cep no sunu arayın lütfen.
  • #1654006
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.