VİCDANINIZ BİZİ DUYUYOR MU? HİKAYESİNİ OKUMADAN GEÇMEYİN !

VİCDANINIZ BİZİ DUYUYOR MU? HİKAYESİNİ OKUMADAN GEÇMEYİN !

Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
VİCDANINIZ BİZİ DUYUYOR MU? HİKAYESİNİ OKUMADAN GEÇMEYİN !
 
VİCDANINIZ BİZİ DUYUYOR MU? HİKAYESİNİ OKUMADAN GEÇMEYİN ! VİCDANINIZ BİZİ DUYUYOR MU? HİKAYESİNİ OKUMADAN GEÇMEYİN ! VİCDANINIZ BİZİ DUYUYOR MU? HİKAYESİNİ OKUMADAN GEÇMEYİN ! VİCDANINIZ BİZİ DUYUYOR MU? HİKAYESİNİ OKUMADAN GEÇMEYİN ! VİCDANINIZ BİZİ DUYUYOR MU? HİKAYESİNİ OKUMADAN GEÇMEYİN ! VİCDANINIZ BİZİ DUYUYOR MU? HİKAYESİNİ OKUMADAN GEÇMEYİN !
Smokin yani tuxedo cinsi Sürmelinin aylardır ilanı dönüyor. Tabi, yavru ve cins değil. Neden kimse istesin ki.. Terk edilmiş, sokak görmemiş bu prenses aylardır çok mutsuz, her an sokağa gidebilir ama kimsenin umrunda değil.. Bizim kedilerimiz var, pansiyonla geçici yuvayla tutmaya çalışıyoruz, ömürlük yuvasını bulmaya çalışıyoruz, ama bu güzellik eriyor gözümüzün önünde resmen. Başka kedilerden çok korkuyor. Girdiği delikten çıkmıyor. Oradan oraya sürükleniyor devamlı. Kendini sevdirmek için yalvarırken insanlara güveni de azalmaya başladı. Henüz 1 yaşında, kısır, aşıları yapıldı, karnesi mevcut, kum kullanıyor, mama yiyor. Gündüz akşama kadar uyur. Evde varlığı yokluğu belirsizdir. Zamanla o size siz de ona öyle bir alışırsınız ki, aranızda bambaşka bir bağ oluşur. Sürmeli, onun bir kedi değil, hisleri duyguları olan bir canlı olduğunu hissettirir size her zaman. Onu evlat edinmek ister misiniz? İstanbul içi 25 yaş üzeri ömürlük bakacak ailesini arıyoruz...
  • #4195888
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.