VETERİNER HEKİMDEN SATILIK SAANEN SÜRÜSÜ

VETERİNER HEKİMDEN SATILIK SAANEN SÜRÜSÜ

Marmara » İstanbul » Çatalca
700₺
  • 700₺
    Marmara » İstanbul » Çatalca
VETERİNER HEKİMDEN SATILIK SAANEN SÜRÜSÜ
 
VETERİNER HEKİMDEN SATILIK SAANEN SÜRÜSÜ VETERİNER HEKİMDEN SATILIK SAANEN SÜRÜSÜ VETERİNER HEKİMDEN SATILIK SAANEN SÜRÜSÜ VETERİNER HEKİMDEN SATILIK SAANEN SÜRÜSÜ VETERİNER HEKİMDEN SATILIK SAANEN SÜRÜSÜ VETERİNER HEKİMDEN SATILIK SAANEN SÜRÜSÜ
Veteriner Hekimden; 3 yıllık ıslah sonrası laktasyon başında yaklaşık 3 lt süt verimi olan sürü ve çiftliğiniz için gerekli tüm teçhizatlar satılıktır. 90 keçi(Anaç + 1.5 Yaşında Çepiç-Teke Katılmıştır) 40 Dişi Oğlak(Kasım Ortası Teke katılabilir) 3 Teke(1'i Kadir İnanr ile sigorta reklamında oynayan tekedir-Elvis) 1x Arpa ezme makinesi 2X6 Sağım Ünitesi(Ayrı teşkilatlardır. 6'lı bir tane(Metal gövde ahşap aksam ve ayrı başka(metal gövde metal aksam) bir 6'lı) 2x Sağım makinesi 1x Derin dondurucu(425 lt) 2x buzdolabı 500 balya x iyi kalite çayır otu yi bir sürü iyi bir başlangıç olacaktır. Sürü Çanakkale ünv. alınan tekelerin yavrularındandır. İstanbul üniversitesi ile de oğlak karkas kalitesi projesi ve gen ilişkileri çalışmaları yapılmıştır. Hepsi kayıtlı, kulak numaralalı ve akrabalık kayıtları tutulmuş çiftlik kayıtları ile verilecektir. Vade-çek-senet vs teklif etmeyiniz. Hayırlı olsun.
  • #4119847
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.