V Çatılı Ahşap Tavuk Kümesi (Aynı Gün Ücretsiz Kargo)

V Çatılı Ahşap Tavuk Kümesi (Aynı Gün Ücretsiz Kargo)

Akdeniz » Osmaniye » Osmaniye
695₺
  • 695₺
    Akdeniz » Osmaniye » Osmaniye
V Çatılı Ahşap Tavuk Kümesi (Aynı Gün Ücretsiz Kargo)
 
V Çatılı Ahşap Tavuk Kümesi (Aynı Gün Ücretsiz Kargo) V Çatılı Ahşap Tavuk Kümesi (Aynı Gün Ücretsiz Kargo) V Çatılı Ahşap Tavuk Kümesi (Aynı Gün Ücretsiz Kargo) V Çatılı Ahşap Tavuk Kümesi (Aynı Gün Ücretsiz Kargo) V Çatılı Ahşap Tavuk Kümesi (Aynı Gün Ücretsiz Kargo) V Çatılı Ahşap Tavuk Kümesi (Aynı Gün Ücretsiz Kargo)
AYNI GÜN KARGO Destek Hattı Ölçüler: Tavuk Kümes Ölçüleri: 202 cm x 78 cm x 145 cm ( 2, 29 metreküp) Bahçe Alanı: 162 cm x 78 cm ( 1, 26 metrekare) Kapalı Alan Ölçüleri: 105 cm x 78 cm ( 0, 82 metrekare) Kullanılan Malzeme: Çam Ağacı, Shingle, Metal Aparatlar Toplam Ağırlık: 40 kilogram Folluk Sayısı: 2 Tünek Sayısı: 2 Tavsiye Edilen Beslenebilecek Hayvan Sayıları: Tavuk Sayısı: Ilıman İklimde 7 adet, Sıcak İklimde 6 adet tavuk önerilmektedir. (Kaynak: T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı) Keklik Sayısı: 3 erkek 9 dişi olmak üzere toplam 12 adet Keklik (Kaynak: T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı) Bıldırcın Sayısı: 40 ile 50 adet arası (Kaynak: Kayseritarim.gov.tr) Tavuk beslemeniz durumunda günlük alabileceğiniz yumurta sayısı 4 ile 6 arasındadır. (6-7 Tavuk için) Bu sayı tavuklar için kullanacağınız yemin özelliğine, hayvanların bulunduğu yerde rahat ve stressiz olmasına ve tavuğun cinsine göre farklılık gösterebilmektedir. Pratik Temizleme Özelliği Tünek altında bulunan sürgülü çekmece sistemi. Dışkı ve pislik tutmayan metal üst yüzey. Havalandırma Bölümü (Açık ve Kapalı Kullanım) Fırtınalı havalarda kafese kapatılmış tavukların hava alması için 2 adet havalandırma gözü. Kolay Erişim (3 Farklı Erişim Noktası) Yumurta ve tavuklara kolay erişebilmeniz için. Bahçe alanında 1 adet, Kapalı kümes kısmında 1 adet, Folluk kısmının üzerinde 1 adet Toplamda erişim için 2 kapı ve 1 kapak mevcuttur. Dışarıdan Kafes Kapatma Özelliği (Manivela Kolu) Sürgülü kümes kapağını dışarıdan kapatmayı sağlayan manivela kolu mevcuttur. Güneş ve Yağmurdan Korunma Doğanın hayvanlarınıza ve kümesinize zarar vermesini engellemesi için Shingle Çatı (Asfalt Yüzey) Daha Aydınlık Kümes, Daha Mutlu Tavuklar Işığın kümesin içine girebilmesini sağlayan 4 adet cam pencere. Tavuklarınızın kendilerini güvende hissetmeleri için yerden yüksekte kapalı alan. Dış Misafirlere Hayır Suya daha dayanıklı galvanizli kümes telleri sayesinde daha uzun süre sorunsuz kullanım avantajı. Tel Aralığının 1cm olması sayesinde. Yılan, Fare ve yırtıcı hayvanların kümesinizdeki hayvanlara zarar verme ihtimali en aza indirilmiştir. Ek olarak bu özellik sayesinde tavuklarınıza verdiğiniz yemler dışardan gelecek kuşlar tarafından yağmalanmaz. Doğa Dostu Ürünler SGS ve TUV tarafından onaylı Toksik madde içermeyen boya.
  • #3698189
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.