Üsküp ( Makedonya) da Restauranta ortak arıyorum

Üsküp ( Makedonya) da Restauranta ortak arıyorum

Yurtdışı
20.000€
  • 20.000€
    Yurtdışı
Üsküp ( Makedonya) da Restauranta ortak arıyorum
 
Üsküp ( Makedonya) da Restauranta ortak arıyorum Üsküp ( Makedonya) da Restauranta ortak arıyorum Üsküp ( Makedonya) da Restauranta ortak arıyorum Üsküp ( Makedonya) da Restauranta ortak arıyorum Üsküp ( Makedonya) da Restauranta ortak arıyorum
Makedonya'nın başkenti Üsküp'de, tüm eşyaları ile faal, para kazandıracak Restaurantı devralmak için, Finansor ortak arıyorum. 20.000 Avro sermaye koyup, Üsküpte birlikte kuracağımız şirkete ve Restauranta 50% ortaklık, Makedonyada çalışma ve oturma izinlerine sahip olunacak ve istenildiğinde Ailesi ile orada yaşayacak ortak arıyorum. Ortak olacak arkadaş eğer restaurant işletmesine yabancıysa, kendisinin bizzat çalışmasına gerek yok. Ben 30 yıllık Restaurant işletmecisiyim. Geniş bilgi isteyen arkadaşlar, lutfen sadece e-mail yoluyla bilgi alabilir. mail adresim : ukrmineral@yahoo.com Lutfen ciddi ve Yurtdışında iş yapmak isteyen arkadaşlar yazsın.
  • #3562866
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.