Ümraniyede seyyar borvek

Ümraniyede seyyar borvek

Marmara » İstanbul » Ümraniye
15.000₺
  • 15.000₺
    Marmara » İstanbul » Ümraniye
Ümraniyede seyyar borvek
 
Ümraniyede seyyar borvek Ümraniyede seyyar borvek Ümraniyede seyyar borvek Ümraniyede seyyar borvek Ümraniyede seyyar borvek Ümraniyede seyyar borvek
HKMGRUP MAKİNA Formu bozulan deliklerin onarımı için portatif delik işleme (seyyar bara) makinalarının satışını ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştirmektedir. Bu makinalar, aşınan tüm deliklerin yerinde onarımı için kullanılmaktadır. Özellikle, şantiye ortamında arızalanan bir iş makinasının onarımı için, işlenecek parçanın sökülmesi, en yakın atölyeye sevk edilmesi, burada deliğin işlenip, el ile kaynak dolgusu yapılması, tekrar şantiyeye gönderilip montajının yapılması, hem çok uzun zaman almakta, hem de çok maliyetli olmaktadır. Vereceğimiz torç kaynak makinasına bağlanarak delik içi ve dışı kaynak da yapabilmektedir.Yatay-dikey her tür pozisyonda çalışabilen bu cihazlar ile delik işlemek artık çok kolay.!!!
  • #3317882
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.