UZAKTAN KUMANDALI BALIK TUTMA VE OLTA BIRAKMA MODEL TEKNE

UZAKTAN KUMANDALI BALIK TUTMA VE OLTA BIRAKMA MODEL TEKNE

Ege » İzmir » İzmir
2.250₺
  • 2.250₺
    Ege » İzmir » İzmir
UZAKTAN KUMANDALI BALIK TUTMA VE OLTA BIRAKMA MODEL TEKNE
 
UZAKTAN KUMANDALI BALIK TUTMA VE OLTA BIRAKMA MODEL TEKNE UZAKTAN KUMANDALI BALIK TUTMA VE OLTA BIRAKMA MODEL TEKNE UZAKTAN KUMANDALI BALIK TUTMA VE OLTA BIRAKMA MODEL TEKNE
dayanıklı polyster üründen yapılmış su geçirmez gövde ile komplike edilmiş mekanikten elektronik aksama kadar tüm parçalar kendi el imalatımızdır. mekanikte yerimizde 2 yıl ücretsiz servis ve yine mekanikte 1 yıl ücretsiz parça değişimi garantisi ile hizmetinize sunulmuş her ürettiğimiz ürünün yedek parça ve değişiminde arkasındayız. Boyu 1mt ve en olarak 40cm olan model teknelerimiz aracınızın bagajında taşıyabileceğiniz kadar küçültülmüştür. Siz sahilde şezlong üzerinde uzanıp içeceğinizi yudumlarken model tekne balığı tutar ve size getirir. Balık ne kadar büyük olursa olsun batma tehlikesi bulunmayan ve 500 metre menzilli kumandası ile birlikte artık amatör balıkçılıkta yeni dönem başlattık Sırti tabir edilen yöntem ile avlanan model tekne levrek lüfer kofana palamut akya gibi büyük avcı balıkları yakalamada profesyonel olmuştur.
  • #3996817
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.