UYGUN FİYATA SATILIK BAHÇELİ EV

UYGUN FİYATA SATILIK BAHÇELİ EV

Akdeniz » Adana » Adana
90.000₺
  • 90.000₺
    Akdeniz » Adana » Adana
  • Emlak / Arsa / Satılık

  • UYGUN FİYATA SATILIK BAHÇELİ EV
  • İlan no#2046314
UYGUN FİYATA SATILIK BAHÇELİ EV
 
UYGUN FİYATA SATILIK BAHÇELİ EV UYGUN FİYATA SATILIK BAHÇELİ EV UYGUN FİYATA SATILIK BAHÇELİ EV UYGUN FİYATA SATILIK BAHÇELİ EV UYGUN FİYATA SATILIK BAHÇELİ EV
Yüzüncü yıl mahallesinin kabasakal a bakan yamacındaki evler içerisinde 85465 SOK. 432 m² lik arsa üzerine yapılmış iki katlı mülktür. Evin üst katı kullanıma hazır 85 m² olup 2 oda bir salondan oluşmaktadır. Yerler karo olup pencere ve kapılar ahşap doğramadır. Kapalı merdiven dairesi aynı şekilde çatı katına çıkmakta çatı katı çok güzel bir şekilde dizayn edilmiş çatının neredeyse tamamı asma ile kaplı bu asmanın altı oturulabilir profil ile yaptırılmış çok güzel bir yazlık mekandır. Ev yamaç üzerinde olduğu için doğusu yamaca bakmakta güneyi kuzeyi ve batısı tamamen açıktır. Evin alt kısmı ise 75 m² olup üst kattan ayrı bahçeye bakmakta kuzeyi ve doğusu kapalı olmakta ve tamamen kullanıma hazır değil ancak küçük bir masrafla oturulabilir çok güzel bir ikinci ev durumundadır. Kapısı penceresi bulunmakta hatta iki odası kullanılabilir durumdadır. Evin en güzel yerine gelince yani BAHÇESİNE; evin haricindeki heryer tamamen bahçe durumunda çeşitli ağaçlar ve çiçeklerle kaplıdır. Bahçesinde çok güzel meyveler veren incir ağacı, limon ağacı, şeftali ağacı, zeytin ağacı, ve daha fazlası bahçede bulunmaktadır. Bahçesinin etrafındaki tellerin üzeri yine asma ile çevrili bu evdeki asmalardan iki üç çeşit ve çok güzel üzümler yetişmektedir. Ev 100.yıl B caddesine 4 dk. ilkokula 5 dk. pazara 10 dk. mesafededir. Sakin, huzurlu, temiz havasıyla yazları adananın sıcağını en aza indirebileceğiniz bir noktada güneyinden gelen serin rüzgarın etkisiyle bahçenizde kendi yetiştirdiğiniz meyveleri ve sebzelerini toplama lüksünü hissetmek isteyenler için çok güzel ideal bir evdir. Yaklaşık dört yıldır şehir dışında olduğum için ve adana ya dönmeyi henüz düşünmediğim için bu evi satıyorum. Lütfen ilgili kişiler arasın. Eğer bahçeli bir ev arıyorsanız bu evi bi gidip görün öyle kararınızı verin derim. Çünkü bu fiyata böyle bir ev bir daha karşınıza çıkmayabilir.
  • #2046314
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Emlak
  2. Arsa
  3. Satılık
  • Göksunda sahibinden satılık arsa

    Anayol üstü yeşillik alan k.maraş/göksun/ hayvan kümesi ve eviyle satlıktır.. ...

  • ankaradan sahibinden satılık imarlı arsa

    bağlum da 740 metrekare, imarlı, tek tapu, ada parsel, 1632 parsel, no 5 , sahib ...

  • tekirdağda satılık arsa

    yolu var. köye yakın tekirdağ tekirdağ merkezde yatırıma uygun hayvancılığa uygu ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.