ÜNAL RÖMORK SIFIR ÇAPA MAKINASI RÖMORKLU

ÜNAL RÖMORK SIFIR ÇAPA MAKINASI RÖMORKLU

Karadeniz » Düzce » Akçakoca
5.750₺
  • 5.750₺
    Karadeniz » Düzce » Akçakoca
ÜNAL RÖMORK SIFIR ÇAPA MAKINASI RÖMORKLU
 
ÜNAL RÖMORK SIFIR ÇAPA MAKINASI RÖMORKLU ÜNAL RÖMORK SIFIR ÇAPA MAKINASI RÖMORKLU ÜNAL RÖMORK SIFIR ÇAPA MAKINASI RÖMORKLU ÜNAL RÖMORK SIFIR ÇAPA MAKINASI RÖMORKLU ÜNAL RÖMORK SIFIR ÇAPA MAKINASI RÖMORKLU ÜNAL RÖMORK SIFIR ÇAPA MAKINASI RÖMORKLU
2010 MODEL MARŞLI IŞIKLI DİZEL YAKITLI 10 HP GÜCÜNDE ALTDAN ÇAPALI TRAKTÖR DİŞLİ LASTIK 500X12 ÇANT VE 90X120 BIÇAKLI ÇAPA MAKINASI VE SIFIR RÖMORKLU .:::: RÖMORK ÖZELLIKLERI:::: 4X4 ÖZELLKTE ŞANZUMANLI DEFRANSİYELLİ HIDROLIK FRENLİ EL FREN TABANCALI 2TON MAKASLI TRAKTÖR KOLTUKLU DİŞLİ LASTİK ARKADAN ÇEKİŞLİ SAÇ KASA PROFIL DESTEKLI FREN DEBRİYAJ AYAKTAN KUMANDALI İSTEGE BAGLI . SİZ DEGERLİ ÇİFTÇİLERİMİZ İÇİN VAZGECILMEZ BIR TARIM ARAZİ ARACI . :::::::::İRTİBAT::::::::::..:::::.ADRE S ::::: SANAYİ SİTESİ 1.BLK NO.18 AKÇAKOCA / DÜZCE . :::: ÜNAL RÖMORK SANAYİ :::
  • #1966966
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.