Tuzla kayıp amerikan cocker

Tuzla kayıp amerikan cocker

Marmara » İstanbul » Tuzla
Görüşülür
Tuzla kayıp amerikan cocker
 
Tuzla kayıp amerikan cocker Tuzla kayıp amerikan cocker Tuzla kayıp amerikan cocker Tuzla kayıp amerikan cocker Tuzla kayıp amerikan cocker Tuzla kayıp amerikan cocker
11 aylık - bir yaşında Amerikan Cocker cinsi Badem isimli kızımız kayboldu. BADEM ismine cevap veriyor, boynunda siyah üzeri pembe desenli tasması var. Tip olarak karamel-kahve-beyaz tonlarında, kuyruğu kulakları dalgalı, sırtı kırçıllı bir köpek. Sol gözünün, yani karşıdan bakan için sağ gözünün diğerine göre akı daha belirgin. Tasması atılmış işe bu özelliği kendisini belli edebilir belki diye yazıyorum. Tuzla Postahane Mahallesi'nde kayboldu, Sahil ve İTÜ Denizcilik civarında bulunabilir. Lütfen çevrenizdekilere iletin, lütfen bu civarlarda yaşıyorsanız etrafınıza bakın. Bu tarife uyan başıboş bir can görürseniz lütfen yakalayın, KESİNLİKLE VAHŞİ BİR KÖPEK DEĞİLDİR. Bu tarife uyan satılık bir köpek görürseniz LÜTFEN iletişime geçin.
  • #3833801
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • K9 Alman Kurdu Düşük Bel aydından satılık

    Sahibinden acil satılık saf-kan 9 aylık dişi alman kurdu K9 eğitimli aşıları tam ...

  • 2 ile3 ay arası yavru Teacup Chihuahua cinsi köpek ARANIR

    YAVRU KÖPEK ARIYORUZ 2 İLE 5 AY ARASI OLMALI ORDUDA ARIYORUZ BİZLE İLETİŞİME GE ...

  • Golden Retriever

    annemin rahatsızlığından dolayı 5, 5 aylık goldenımızı sahiplendirmek istiyorum. ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.