Türkler Alanya Full Eşyalı Satılık Villa

Türkler Alanya Full Eşyalı Satılık Villa

Akdeniz » Antalya » Alanya
416.000₺
  • 416.000₺
    Akdeniz » Antalya » Alanya
Türkler Alanya Full Eşyalı Satılık Villa
 
Türkler Alanya Full Eşyalı Satılık Villa Türkler Alanya Full Eşyalı Satılık Villa Türkler Alanya Full Eşyalı Satılık Villa Türkler Alanya Full Eşyalı Satılık Villa Türkler Alanya Full Eşyalı Satılık Villa Türkler Alanya Full Eşyalı Satılık Villa
Eşsiz doğa güzelliği ile ün yapmış Alanya'nın Türkler mahallesinde, sahile 1 km mesafede, eşsiz deniz, doğa, şehir ve Alanyamanzarasını seyredebileceğiniz konumda, 5719 m2 arsa üzerine inşa edilmiş sessiz ve süper villalar. Modern tarzda ve en son teknolojinin hakim olduğu bu süper sessiz villalarımızdan her biri bahçe ile birlikte 180 m2 dir. 2 yatak odası, 1 Amerikan mutfaklı salon, 2 banyoya sahip olan süper villalarımızın birinci katında havuz bulunmaktadır. Sizlere yepyeni, modern ve lüks yaşam alanı sunan bu süper lüks villalarımızın geniş ve ferah odalarında Toros dağları eteklerinde, masmavi deniz, yemyeşil doğa ve Alanya kale manzarası eşliğinde geçirdiğiniz anların keyfine varacaksınız.
  • #4086381
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.