Torf, Malç, Kompost için Dal Parçalama-2010-Traktörlü-Torbalı

Torf, Malç, Kompost için Dal Parçalama-2010-Traktörlü-Torbalı

Akdeniz » Mersin » Tarsus
5.200₺
  • 5.200₺
    Akdeniz » Mersin » Tarsus
Torf, Malç, Kompost için Dal Parçalama-2010-Traktörlü-Torbalı
 
Torf, Malç, Kompost için Dal Parçalama-2010-Traktörlü-Torbalı Torf, Malç, Kompost için Dal Parçalama-2010-Traktörlü-Torbalı Torf, Malç, Kompost için Dal Parçalama-2010-Traktörlü-Torbalı Torf, Malç, Kompost için Dal Parçalama-2010-Traktörlü-Torbalı Torf, Malç, Kompost için Dal Parçalama-2010-Traktörlü-Torbalı Torf, Malç, Kompost için Dal Parçalama-2010-Traktörlü-Torbalı
Profosyonel bahçe tipi ERİŞMAK AGmodel, çuval doldurma aparatlı Kompost yapımı için birebir uygun dal parçalama makinesi. Makinanın ürettiği 2-5cm uzunluklu 2-5mm kalın kaba yeşil talaş parçaları torf, malç ve kompost yapımı için birebir uygundur. Kompost yapımı için gübre ve diger kahverengi malzemeye eklendiğinde yüksek azot içeriği hem yanmayı hızlandırır, hem yığının havadar olmasını sağlar hemde toplam azot içeriğini ideal hale getirir. Bağ, Elma, Kayısı, Şeftali, Narenciye, Zeytin bahçelerinin, konut site bahçelerinin budama çıktılarının toprağa geri kazandırılması içindir. Fabrikaya özel yaptırtılan çuval doldurma aparatı sayesinde ürettiği talaşı tam ihtiyaç duyulan, gerçekten faydalı olacağı yerlere taşıyabilirsiniz. Ürettiği kaba talaş toprağı nemli tutar, su ihtiyacını çok azaltır, yabancı otu engeller, faydalı bakteri aktivitesini arttırır, toprağı geçirgen ve islek hale getirir, %100 organik gübre haline gelir. Bahçenizde emek ve gübre ile ürettiğiniz organik maddenin yakacak olmaması için popüler ve gerekli bir araçtır. Mevsimlik iş kapasitesi 100 dekara kadar narenciye bahçelerine ve her boyda diger meyve türlerine uygundur. İsteyenler makineyi D-400 (E-5) karayolu üzeri, AGCO/Massey-Ferguson servisi önünde görebilirler. Aynı makinanın Mersin-Adana bölgesinde pek çok kullanıcısı vardır. Üreticisinden sorunuz. Çalışırken girişteki dişli silindirler dal demetini makina içine kendiliğinden çeker. Yaylı çekme dişi silindirleri dal genişliğine göre açılarak 12cm çapa kadar dalları dönen disk bıçaklara dayar. Disk üzerinde dönen uzun bıçaklar dalları dilim dilim parçalar. Disk bıçakları tersine çevrilerek iki yanlı da kullanılır ve bileme süresini uzatır. Yerli üretim, yıllarca denenip olgunlaşmış, parça ve servis sorunsuz basit, sağlam, güvenilir bir makinadır. Her 2 kullanımda bir redüktör ve dişli yağlamaları yapılmıştır. Hiçbir sorun, takılma vs. çıkarmamıştır. Sadece üç (3) hafta çalışmıştır. KDV dahil 5.720, - TL faturası vardır. KDV dahil 5, 200, - TL fiyatla (520, - TL daha ucuza) , resmi faturası ile teslim edilecektir. Standart garantisi sürmektedir. Daha büyük model makine aldığımız için satışa konmuştur. RESIMLER TEMSILI DEGIL, GERÇEKTİR. Kullanacak Arkadaşımız Faydalanacaktır, Şimdiden Hayırlı, Uğurlu Olsun.
  • #2525251
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.