Tekirdağ Barbaros Haramidere mevkiinde

Tekirdağ Barbaros Haramidere mevkiinde

Marmara » Tekirdağ » Barbaros
425.000₺
  • 425.000₺
    Marmara » Tekirdağ » Barbaros
Tekirdağ Barbaros Haramidere mevkiinde
 
Tekirdağ Barbaros Haramidere mevkiinde Tekirdağ Barbaros Haramidere mevkiinde Tekirdağ Barbaros Haramidere mevkiinde Tekirdağ Barbaros Haramidere mevkiinde Tekirdağ Barbaros Haramidere mevkiinde Tekirdağ Barbaros Haramidere mevkiinde
Tekirdağ Barbaros Haramidere mevkiinde Kumbağ-Tekirdağ yoluna 20 metre cadde yoluna cepheli 465 m² arsa üzerinde işyeri. 1.Kat : 185 m², 2 kat : 200 m², 3. Kat : 100 m² 4 oda ve banyo mevcuttur. Turizm bakanlığının isteğine göre projelendirilmiş olup Restaurant işletmesi belediyeden onaylanmıştır. Alt katta kiler ve buzhane mevcut olup 85 m² dir. Katı yakıt kalorifer kazanı hiç kullanılmamıştır. Kalorifer tesisatı ve petekleri takılı olup çalışır durumdadır. Her türlü toplu organizasyonları yapılmasına uygundur. 2 adet su deposu ve hidrofor pompası mevcuttur. İkinci katın terası komple lambiri kaplıdır. Ön kısmında otopark yeri mecuttur. Önü deniz manzaralı hiçbir zaman kapanmayacaktır.
  • #3168411
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.