Tam Otomatik Waffle (JOJOKrem) Makinası (Kosgeb Fırsatı)

Tam Otomatik Waffle (JOJOKrem) Makinası (Kosgeb Fırsatı)

Marmara » İstanbul » Ataşehir
51.000₺
  • 51.000₺
    Marmara » İstanbul » Ataşehir
Tam Otomatik Waffle (JOJOKrem) Makinası (Kosgeb Fırsatı)
 
Tam Otomatik Waffle (JOJOKrem) Makinası (Kosgeb Fırsatı) Tam Otomatik Waffle (JOJOKrem) Makinası (Kosgeb Fırsatı) Tam Otomatik Waffle (JOJOKrem) Makinası (Kosgeb Fırsatı) Tam Otomatik Waffle (JOJOKrem) Makinası (Kosgeb Fırsatı) Tam Otomatik Waffle (JOJOKrem) Makinası (Kosgeb Fırsatı) Tam Otomatik Waffle (JOJOKrem) Makinası (Kosgeb Fırsatı)
İşyerinde veya bölgesindeki rekabette fark yaratmak isteyenler , yeni işletme kuracaklar okusun lütfen...! Dakikada 60 adet içi krema dışı kek kaplı sıcacık mis kokulu minik waffle pişiren patentli ürünümüz waffle makinası. Krema ve hamurunu el değmeden haznelere döküp hareket ederek müşterinin gözünün önünde görsel bir şov ile 1 dk içinde pişirmektedir. Kendi işini kurmak isteyen girişimciler için bulunmaz fırsat. Yaklaştığınızda miss gibi kokusu etrafa yayılmaktadır. Bardak cup lar içerisinde üzerine tıpkı waffle malzemesi gibi tercihler ekleyerek servis edebilirsiniz. Özellikle mevcut işyeri olmayıp yeni işe başlayacaklar için devlet (KOSGEB) hibe ve desteklerinden faydalanabilirsiniz. Devlet 50.000 TL hibe (geri ödemesiz ) ve arzu ederseniz 100.000 TL kredi (2 yıl sonra ödemeye sıfır faiz ile başlıyorsunuz ve 3 ayda bir ödüyorsunuz.) Tek yapmanız gereken ücretsiz bir KOSGEB kursuna katılmanız ve sertifika almanız. Kurs bitiminde Kosgeb'e sunacağınız ve piyasa değeri 5.000. tl yi bulan iş planınız bizden HEDİYE....! Yapmak istediğiniz yer konusunda ücretsiz expertiz yapıyoruz . 2.5 ay içerisinde ürün kendini amorte etmektedir. Nerelerde olmalı; Yaya geçişinin olduğu dar sokaklar da, AVM içerisinde, Turistik bölgelerde, Siparişleriniz 1.5 ay içerisinde işletmenize kurulmaktadır. Krema ve kek tarifi tarafımızdan verilecektir. Ürüne ilişkin teknik bazı bilgiler. Voltageï¼Å¡220V 1 sette 22 parça var Güç: 4.9kw Ağırlık 220 Kg Boyut (L W H)) Garanti 1 yıl Not: Aynı il içinde yakın lokasyona ürün vermiyoruz. Detaylı bilgi için lütfen arayınız.
  • #4160022
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.