Taksimde Herşey Dahil Eksiksiz Dairede kiralık ODA

Taksimde Herşey Dahil Eksiksiz Dairede kiralık ODA

Marmara » İstanbul » Beyoğlu
950₺
  • 950₺
    Marmara » İstanbul » Beyoğlu
Taksimde Herşey Dahil Eksiksiz Dairede kiralık ODA
 
Taksimde Herşey Dahil Eksiksiz Dairede kiralık ODA Taksimde Herşey Dahil Eksiksiz Dairede kiralık ODA Taksimde Herşey Dahil Eksiksiz Dairede kiralık ODA Taksimde Herşey Dahil Eksiksiz Dairede kiralık ODA Taksimde Herşey Dahil Eksiksiz Dairede kiralık ODA
Asmalı mescite 10dk yürüme mesafesinde, Demirörene 10dk mesafede, Stadın altında 2+1 herşeyi eksiksiz daireye düzenli ev arkadaşı arıyorum. Mecidiyeköy ve Eminönü duraklarına, M2 Şişhane durağına, Kasımpaşa Sahile çok yakın, her yere ulaşımı çok rahattır. Taksime, Karaköye yürüme mesafesindedir.Semt olarak sakindir. Her türlü ev eşyası mevcuttur. Digitürk, sınırsız internet, çamaşır mak., buzdolabı, bulaşık mak., 3D led tv, ütü, fırın, tabak vs herşey mevcuttur. Odanızın kendine ait balkonu vardır. Odanızda tek kişilik yatak, gardrop, masa, sandalye ve büfe bulunmaktadır.Çantanızı alıp gelebilirsiniz. Odanızın kirası uzun süreli konaklamalarda 700 TL(Artı faturalar) veya kısa süreli konaklamalarda herşey dahil 950TL Evi görmek isteyenler için çoğu zaman müsaitim. Depozito alınacaktır.(1000TL) ***Mesajlarınızda lütfen iletişim bilgilerinizi giriniz.
  • #3953620
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.