TÜRKERİ İŞ MERKEZİ KİRALIK DÜKKAN VE OFİSLER

TÜRKERİ İŞ MERKEZİ KİRALIK DÜKKAN VE OFİSLER

Marmara » İstanbul » Gaziosmanpaşa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Gaziosmanpaşa
TÜRKERİ İŞ MERKEZİ KİRALIK DÜKKAN VE OFİSLER
 
TÜRKERİ İŞ MERKEZİ KİRALIK DÜKKAN VE OFİSLER TÜRKERİ İŞ MERKEZİ KİRALIK DÜKKAN VE OFİSLER TÜRKERİ İŞ MERKEZİ KİRALIK DÜKKAN VE OFİSLER TÜRKERİ İŞ MERKEZİ KİRALIK DÜKKAN VE OFİSLER TÜRKERİ İŞ MERKEZİ KİRALIK DÜKKAN VE OFİSLER
"TÜRKERİ İŞ MERKEZİ" TEM AVRUPA KONUTLARI E6, TEM 1 VE TEM 2'NİN KARŞISINDA YER ALMAKTADIR. ABDİ İPEKÇİ CADDESİNİN KÖŞE BAŞINDA BULUNAN İŞ MERKEZİMİZ ALTI YOL AĞZINDA OLUP ÜÇ CEPHELİ VE ANA CADDE CEPHESİ KURUMSAL FİRMALARA UYGUNDUR. YAPIMIZ SIFIR OLUP SON DERECE LÜX MALZEMELER İLE YAPILMIŞTIR. BİRÇOK İŞ DALINA UYGUN OLARAK TASARLANMIŞ OLUP KENDİNE AİT OTOPARKI VE AYRICA DEPO ALANLARI MEVCUTTUR. BİNANIN ÖNÜNDEN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI GEÇMEKTE VE ULAŞIM KESİNLİKLE SORUN OLMAMAKTADIR. YAKIN ÇEVREDE BU ÖZELLİKLERDE BAŞKA BİR İŞ MERKEZİ BULUNMAYIP KALİTE VE MERKEZİ OLMA ÖZELLİĞİ İLE EMSALSİZDİR.
  • #4016376
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.