TÜCCAR PLASİYER BAY/BAYAN

TÜCCAR PLASİYER BAY/BAYAN

Marmara » Sakarya » Adapazarı
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Sakarya » Adapazarı
TÜCCAR PLASİYER BAY/BAYAN
 
TÜCCAR PLASİYER BAY/BAYAN TÜCCAR PLASİYER BAY/BAYAN TÜCCAR PLASİYER BAY/BAYAN TÜCCAR PLASİYER BAY/BAYAN TÜCCAR PLASİYER BAY/BAYAN TÜCCAR PLASİYER BAY/BAYAN
TÜCCAR PLASİYERLER ARANIYOR KURUOGLU BAKLİYAT GIDA LTD.ŞTİ KOCAELİ, SAKARYA, DÜZCE ve DİĞER İLLAR DE DE OLUŞTURDUĞU DEPOLARI İLE ARAÇLI OLAN HER İL DEN TÜCCAR PLASİYERLERLE ANLAŞMA YAPACAKTIR. KENDİ İŞİNİZİN SAHİBİ OLUN. ARADIĞIMIZ ŞARTLAR : 1.SICAK SATIŞ, PLASİYERLİK, MÜŞTERİ BİLGİ VE TECRÜBESİ OLAN 2.PREZENTABL 3.TAKIM ÇALIŞMASINA YATKIN 4.İKNA KABİLİYETİ YÜKSEK 5.EL TERMİNALİ KULLANABİLEN 6.ŞAHSINA AİT TİCARİ ÜNVANI OLAN 7.MİNİMUM 10, 000 TL TEMİNAT VEREBİLEN 8.ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ 9.KENDİNE AİT FİAT DOBLO HYUNDAİ H 100 İVECO 35-9, FORD TRANSİT KAPALI KASA, BAKLİYAT, BAHARAT DAĞITIMI İÇİN UYGUN ARACI OLAN HERKEZ GÖRÜŞMEYE ALINACAKTIR.BAY BAYAN FARK ETMEZ İŞİN TANIMI : 1.KENDİ TİCARİ ÜNVANI İLE 2.KENDİSİNE VERİLEN RUT BÖLGESİNDE 3.KENDİSİNE AİT ARACIYLA 4.BELİRLENEN RUT DAHİLİNDE ÇALIŞMA YAPACAKTIR. İRTİBAT İÇİN :NUMARALI TELEFONLARDAN BİREBİR GÖRÜŞEBİLİRİZ. www.kuruoglugroup.com Facebook kuruoglu baharat NOT : TÜM PLASİYERLER KURBAN BAYRAMINDA YURT DIŞI SEYAHATİNE GÖNDERİLECEKTİR.
  • #3472076
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.